Σακίρα: Το απίστευτο παρατσούκλι που είχε δώσει στην Κλάρα και ο εκβιασμός της νεαρής ερωμένης στον Πικέ

Αν νομίζετε πως το σήριαλ “Σακίρα – Πικέ: ο χωρισμός” θα τελειώσει σύντομα, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε. Γιατί, όπως φαίνεται αυτή η ιστορία έχει πολλά επεισόδια ακόμα καθώς σχεδόν καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας απίθανες πληροφορίες γύρω από το παρασκήνιο του χωρισμούς τους.

Αυτή τη φορά, έγινε γνωστό πως η Σακίρα είχε ένα παρατσούκλι για την Κλάρα Κία. Σύμφωνα με την εκπομπή «Mitre Live», η Κολομβιανή τραγουδίστρια προτού μάθει ότι ο πρώην σύζυγός της την απατούσε με τη νεαρή γυναίκα, δεν την έβλεπε με καλό μάτι και μάλιστα την αποκαλούσε υποτιμητικά, “μικρή ψόφια μύγα”. Όταν, δε, έμαθε για τον παράνομο δεσμό τους, ήταν για εκείνη η απόλυτη έκπληξη .

«Η Σακίρα έβλεπε την Κλάρα Κία ως ασκούμενη στην εταιρεία Kosmos», σύμφωνα με την εκπομπή και η τραγουδίστρια σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε την απιστία του συζύγου της μαζί της. «Ήταν η απόλυτη έκπληξη. Γι’ αυτό την πλήγωσε τόσο πολύ, γιατί την ήξερε ήδη και την αποκαλούσε “μικρή ψόφια μύγα”».

Ο… εκβιασμός της Κλάρα στον Πικέ

Στην εκπομπή έγιναν, όμως κι άλλες αποκαλύψεις: «Η Κλάρα Κία ήταν ένα άτομο που περνούσε απαρατήρητο. Η Σακίρα δεν είδε ποτέ κανέναν κίνδυνο, γιατί δεν είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα».

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε, η 22χρονη Κλάρα ήταν εκείνη που κατά κάποιο τρόπο, εκβιαστικά πίεσε τον Πικέ να δημοσιοποιήσει ότι η σχέση του με τη Σακίρα είχε τελειώσει.

«Όταν ξεκίνησε τη σχέση του με την Κλάρα Κία, εκείνη του είπε: “Δεν πρόκειται να γίνω άλλη μία, άλλη μία σχέση ή άλλη μία απιστία. Αν θέλεις να είσαι μαζί μου, βγες και πες ότι δεν είσαι πια με εκείνη», αποκάλυψαν στην εκπομπή.

Διαβάστε επίσης

Share: