Ο Κώστας Χατζηχρήστος αγκαλιά με την μεγάλη του κόρη, Τέτα -Η τρυφερή φωτό από το 1957

Ο Κώστας Χατζηχρήστος ήταν ένας από τους σημαντικότερους και πιο αγαπημένους Έλληνες κωμικούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Μια σπάνια φωτογραφία του Κώστα Χατζηχρήστου αγκαλιά με την μεγάλη του κόρη, Τέτα, δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της Ελενας Μακρή στο Instagram. Πατέρας και κόρη απαθανατίστηκαν σε μια προσωπική, τρυφερή στιγμή.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας σημειώνεται: «Πατέρας και κόρη: Ο Κώστας Χατζηχρήστος με την μεγάλη του κόρη Τέτα από τον γάμο του με τη Μαίρη Νικολαΐδου, το 1957. Ο γάμος του ηθοποιού με την αδελφή της τραγουδίστριας Κούλας Νικολαϊδου δεν κράτησε πολύ, καθώς στη ζωή του Κώστα Χατζηχρήστου μπήκε η Καίτη Ντιριντάουα με την οποία απέκτησε μια ακόμη κόρη την Μαριαλένα. Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε μεγάλη αδυναμία και στις δυο κόρες του.

Η ζωή της Τέτας θύμιζε λίγο μυθιστόρημα. Πολύ μικρή ερωτεύθηκε τον Πέτρο Φυσσούν, τον οποίο και παντρεύτηκε παρά την σημαντική διαφορά ηλικίας και τις αρχικές αντιδράσεις του πατέρα της. Οι δυο τους απέκτησαν μια κόρη, την Άνια, που μεγαλώνοντας θέλησε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της στην υποκριτική τέχνη. Ενώ όμως είχε ξεκινήσει μια ανοδική πορεία, ξάφνιασε άπαντες και πρώτα από όλα τους γονείς της όταν αποφάσισε να κλειστεί σε μοναστήρι. Η απομάκρυνση της κόρης τους από τα εγκόσμια κλόνισε τη ζωή τόσο του Πέτρου Φυσσούν όσο και της Τέτας Χατζηχρήστου καθώς ακολουθήθηκε από οικονομικά προβλήματα. Η Τέτα Χατζηχρήστου «έφυγε» από τη ζωή το 2015 έπειτα από σύντομη μάχη με βαριά ασθένεια και ο αγαπημένος της σύζυγος την ακολούθησε ένα χρόνο αργότερα».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα