Ζώδια: Σύνοδος Αφροδίτης -Ποσειδώνα, Έρωτας και Πάθος στο προσκήνιο

Τον έρωτα θέλουμε να τον γιορτάζουμε σε όλη την διάρκεια του χρόνου, και όχι μόνο μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Έτσι, μια μόλις ημέρα μετά του Αγ. Βαλεντίνου , στις 15/02 , οι ερωτευμένο θα συνεχίσουν να γιορτάζουν καθώς, στο ροζ συννεφάκι του έρωτα θα μας ανεβάσει η όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς (24ο 04’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα , θα έχουμε πολύ έντονα την ανάγκη να γίνουμε πρωταγωνιστές ενός ρομαντικού παραμυθιού,  θα είναι πολύ έντονη, οπότε όσοι ερωτευθούν αυτές τις ημέρες θα νιώθουν ότι ζουν κάτι ρομαντικό και μυθιστορηματικό, ωστόσο, όπως συμβαίνει πολλές φορές, όσοι δεν δουν αυτήν την ερωτική ιστορία πιο ρεαλιστικά είναι πιθανόν να προσγειωθούν απότομα στην πραγματικότητα. Επίσης,  αυτές τις ημέρες δεν θα  λείψουν και οι πλατωνικοί έρωτες ή το ερωτικό φλερτ από απόσταση.

Από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την οικονομική υπόσταση της Αφροδίτης, γι’ αυτό καλό θα είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις οικονομικές μας συνεργασίες, ώστε να μην απογοητευτούμε ή να μην πέσουμε θύματα οικονομικής εξαπάτησης. Αυτή η συνάντηση όμως μπορεί να εκφραστεί εξαιρετικά μέσω της Τέχνης, και να δώσει έμπνευση για εξαιρετικές καλλιτεχνικές δημιουργίες.

Η όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης είναι 6 -/+ ημέρες.

Για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα τους δώσει την έμπνευση που χρειάζονται για κάνουν τα επόμενα βήματα στην καριέρα τους, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να προχωρήσουν και σε μια οικονομική συμφωνία, η οποία μπορεί να τους δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες, ωστόσο καλό θα ήταν να μην επιτρέψουν στον ενθουσιασμό τους να επηρεάσουν την κρίση τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο να εκφράσει τις ερωτικές φαντασιώσεις στο ταίρι τους, ενώ είναι πιθανό κάποιοι από αυτούς να ζήσουν και μια ρομαντική περιπέτεια η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

Για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα τους ωθήσει να αναπτύξουν με ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο τα μελλοντικά τους σχέδια στο φιλικό τους κύκλο, ενώ είναι πιθανό ένα άτομο από το φιλικό ή κοινωνικό τους περιβάλλον μπορεί να τους κάνει μια οικονομική πρόταση η οποία θα είναι πολύ για να είναι αληθινή. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό να ζήσουν μέσα στο μυαλό τους ένα πλατωνικό έρωτα με ένα άτομο που θα γνωρίσουν σε μια κοινωνική εκδήλωση.

Για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα τους ωθήσει να κάνουν όνειρα για το μέλλον της καριέρας τους, ενώ παράλληλα μπορεί να δείξουν ιδιαίτερο ενθουσιασμό για την επίτευξη των νέων φιλόδοξων επαγγελματικών τους στόχων. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα δείξουν την πιο τρυφερή και ρομαντική πλευρά τους στο ταίρι τους κάνοντας του όμορφες εκπλήξεις, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να πιστέψουν σε ένα ρομαντικό έρωτα, ο οποίος όμως δεν θα τους δώσει εγγυήσεις για το μέλλον.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Πηγή:oroskopos.tv

Photo cover:pixabay.com/adamkontor/wedding

Διαβάστε επίσης:

Share: