Πιέρ Παλμάντ: Προκάλεσε σοβαρό τροχαίο υπό την επήρεια ναρκωτικών – Τραυματίστηκε έγκυος και έχασε το έμβρυό της

Ο Γάλλος κωμικός Πιερ Παλμάντ, υπό την επήρεια κοκαΐνης, προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα, τραυματίζοντας μια έγκυο, το έμβρυο της οποίας πέθανε. Υπάρχουν αναφορές ότι νωρίτερα βρισκόταν σε ερωτικό πάρτι σε βίλα.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, τηλέφωνα, βίντεο και ναρκωτικά βρίσκονται στο κέντρο της έρευνας.

Παρόντες στο αυτοκίνητο του κωμικού κατά τη διάρκεια της τραγωδίας, ήταν δύο άτομα τα οποία τράπηκαν σε φυγή μετά τη σύγκρουση. Τρεις ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε ο Πιερ Παλμάντ, η κατάσταση ενός από τα θύματα, ενός εξάχρονου παιδιού, ήταν ακόμα σοβαρή. Τα άλλα δύο άτομα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο που χτυπήθηκε από αυτό του κωμικού βρίσκονται πλέον εκτός κινδύνου. Όμως η έγκυος επιβάτιδα, έξι μηνών, έχασε το αγέννητο παιδί της. Ο οδηγός, ένας άνδρας γύρω στα σαράντα, υποβλήθηκε σε εγχείρηση το Σαββατοκύριακο στο νοσοκομείο Beaujon στο Clichy, στο Hauts-de-Seine. Από την άλλη, ο Πιέρ Παλμάντ νοσηλεύτηκε στο Kremlin-Bicêtre, στο Val-de-Marne. Μέχρι τη Δευτέρα, η κατάστασή του είχε σταθεροποιηθεί.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου γύρω στις 7 μ.μ., το αυτοκίνητο του Πιέρ Παλμάντ που οδηγούσε στον περιφερειακό δρόμο D372 και βρισκόταν περίπου οκτώ χιλιόμετρα από την κατοικία του, στο Cély-en-Bière, ξαφνικά εξετράπη της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, χτυπώντας ένα άλλο όχημα που έτρεχε. Μέσα σε αυτό βρίσκεται ο οδηγός, ο γιος του και η έγκυος κουνιάδα του. Ένα τρίτο αυτοκίνητο, στη συνέχεια έπεσε πάνω σε αυτό της οικογένειας, προκαλώντας επιπλέον ατύχημα. Με την υποστήριξη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, αυτό το τέταρτο θύμα, ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου, τραυματίστηκε ελαφρά. Ανοίχθηκε έρευνα, η οποία ανατέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Μελούν, για «ανθρωποκτονία και ακούσιο τραυματισμό με αποτέλεσμα την ολική ανικανότητα προς εργασία για περισσότερο από τρεις μήνες, από οδηγό υπό την επήρεια ναρκωτικών» . Το αδίκημα της ανθρωποκτονίας μπορεί να τιμωρηθεί με φυλάκιση πέντε ετών και χρηματική ποινή 75.000 ευρώ, αλλά η ποινή αυτή μπορεί να αυξηθεί έως και επτά χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 100.000 ευρώ σε περίπτωση επιβαρυντικής περίστασης όπως η οδήγηση υπό ναρκωτικές ουσίες. Ωστόσο, οι τοξικολογικές αναλύσεις που έγιναν στον Πιέρ Παλμάντ αποκάλυψαν ότι ο ηθοποιός οδηγούσε υπό την επήρεια κοκαΐνης , ανέφερε ο εισαγγελέας της Melun, Jean-Michel Bourlès.

Σύμφωνα με αρκετούς μάρτυρες, δύο άτομα που επέβαιναν στο Peugeot 3008 του κωμικού τράπηκαν σε φυγή μετά τη σύγκρουση. Κάμερα ενός οδηγού που ήταν παρών στο σημείο της τραγωδίας σύμφωνα με το Le Parisien, τους κατέγραψε να απομακρύνονται από το δρόμο. Αυτοί οι δύο νεαροί αναζητήθηκαν τη Δευτέρα και θα μπορούσαν να διωχθούν για “αποτυχία να βοηθήσουν οποιονδήποτε σε κίνδυνο”. Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Camille Chaize κάλεσε τους φυγάδες να παραδοθούν . «Είναι σημαντικό στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας (…). Πρέπει να μπορείς να τους ακούσεις για να συνδυάσεις πραγματικά τα γεγονότα », είπε.

Το τηλέφωνο του Πιέρ Παλμάντ κατασχέθηκε επίσης στο πλαίσιο μιας άλλης έρευνας που ξεκίνησε για «παραβίαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά», είπε ο εισαγγελέας Melun στη Le Figaro . Αυτή η άλλη διαδικασία σχετίζεται με την κατοχή και χρήση κοκαΐνης από τον ηθοποιό. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι του βρέθηκαν σύριγγες. Σε αντίθεση με την πρώτη έρευνα που αφορούσε το τροχαίο, οι έρευνες ανατέθηκαν στην αστυνομία, που σήμερα κρατά το τηλέφωνο του ηθοποιού. Αυτό, θα μπορούσε να φέρει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις ώρες που προηγήθηκαν του ατυχήματος και ίσως να οδηγήσει τους ανακριτές στους φυγάδες, που θα μπορούσαν να είναι, σύμφωνα με τη Le Parisien, πρώην αγόρια-συνοδοί που γνώρισε ο καλλιτέχνης στα κοινωνικά δίκτυα.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα