Σάρον Στόουν: Bαρύ πένθος για τη διάσημη ηθοποιό – Η νέα τραγωδία στην οικογένειά της

Μια νέα τραγική απώλεια βιώνει η οικογένεια της Σάρον Στόουν. Ο μικρότερος αδελφός της διάσημης ηθοποιού, Πάτρικ εέφυγε από τη ζωή στα 57 του χρόνια, μετά από ανακοπή, όπως αναφέρει το TMZ.

Ο θάνατος του Πάτρικ Στόουν έρχεται δύο χρόνια μετά την τραγική απώλεια του γιου του, σε ηλικία μόλις 11 μηνών, εξαιτίας πολυοργανικής ανεπάρκειας. Η σύζυγος του Στόουν, Τάσα έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση με ένα σπαρακτικό μήνυμα στα social media.

Το σπαρακτικό μήνυμα της συζύγου του

“Nιώθω σαν να έχει ξεριζωθεί η καρδιά μου από το στήθος μου. O Πάτρικ πήγε να βρει τον γλυκό μας Ρίβερ. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, ήταν ο κόσμος μου. Δεν είμαι σίγουρη πώς θα είναι η ζωή μου χωρίς τον άντρα μου στο πλευρό μου. Ελπίζω μόνο να είσαι πάντα στο πλευρό μου και να προσέχεις τον Χάντερ, την Κάιλι και μένα.

Μέχρι να ξανασυναντηθούμε θα κρατάω εσένα και τις υπέροχες (και μερικές όχι τόσο υπέροχες, αλλά εξίσου σημαντικές) αναμνήσεις μας κοντά στην καρδιά μου. Σε αγαπώ καρδιά μου. Η ευχή μου μέσα από όλο αυτό είναι ότι τουλάχιστον τώρα ο River θα έχει μαζί του τον μπαμπά του και ελπίζω να περάσετε οι δυο σας όσο καλύτερα γίνεται”.

Συντετριμμένη η Σάρον Στόουν

Ώρες μετά, η διάσημη ηθοποιός συντετριμμένη, ανέβασε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, όπου με δάκρυα στα μάτια, επιβεβαίωσε την τραγική είδηση, ευχαριστώντας τον κόσμο για τη στήριξη, ενώ ζήτησε να σεβαστούν τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν.

Επίσης, ανέβασε και φωτογραφίες της ίδιας με τον μικρότερο αδελφό της.

Διαβάστε επίσης

Share: