Σελίν Ντιόν: Η νέα ανάρτηση μετά την ανακοίνωση ότι πάσχει από σπάνια ασθένεια (φωτό)

Πριν λίγο καιρό, η Σελίν Ντιόν είχε “παγώσει” τους πάντες, όταν μέσα από τα social media με ένα συγκλονιστικό βίντεο είχε αποκαλύψει ότι διαγνώστηκε με μία σπάνια και ανίατη νευρολογική ασθένεια. Μάλιστα, η σπουδαία ερμηνεύτρια αναγκάστηκε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας της, ανάμεσα τους και η Αθήνα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Έκτοτέ η Σελίν Ντιόν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δίνει τη δική της μάχη με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome (SPS), το οποίο στο τελικό στάδιο, αφήνει τους ασθενείς ως «ανθρώπινα αγάλματα», ανήμπορους να κινηθούν, να περπατήσουν ή να μιλήσουν. Ευτυχώς όμως, υπάρχουν θεραπείες που επιβραδύνουν την ασθένεια και η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε ότι κάνει ό,τι μπορεί για να ελαχιστοποιήσει τα συμπτώματα.

Η λίστα τραγουδιών της Σελίν Ντιόν για τον Άγιο Βαλεντίνο

Και μετά από μια μεγάλη απουσία από τα social media, η 54χρονη τραγουδίστρια επέστρεψε μέσω της ομάδας της στο Instagram για να μοιραστεί αναμνήσεις από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη μουσική της καριέρα ενόψει της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση αφορά μία playlist της Ντιόν, στην οποία έχει συμπεριλάβει τα πιο ρομαντικά της τραγούδια, ιδανικά για τη γιορτή των ερωτευμένων.

«Για να γιορτάσουμε την αγάπη σε όλα τα σχήματα και μορφές, η λίστα αναπαραγωγής “The Love Songs of Celine” ανανεώθηκε για άλλη μια φορά: εδώ είναι η έκδοση “Let’s Talk About Love!” Τα πιο όμορφα ερωτικά τραγούδια της Celine σε μία playlist… ένα soundtrack για το Σαββατοκύριακο σας… Απολαύστε! -Η ομάδα Celine» έγραψε η ομάδα της στη λεζάντα της ανάρτησης.

Διαβάστε επίσης

Share: