Τα δύο ζώδια που αγαπούν αλλά δεν το δείχνουν

Υπάρχουν δύο ζώδια που δυσκολεύονται να δείξουν τα συναισθήματά τους, κυρίως την αγάπη που νιώθουν. Ο Σκορπιός και ο Υδροχόος ενώ έχουν βαθιά αισθήματα δεν μπορούν να τα εκφράσουν με λόγια.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι κλειστός χαρακτήρας και δεν εκφράζεται εύκολα. Όταν ερωτευτεί και αγαπήσει, ενώ έχει βαθιά συναισθήματα δεν τα αποκαλύπτει. Αρκετοί άνθρωποι τον θεωρούν αδιάφορο, ενώ αυτό στην πραγματικότητα δεν ισχύει. Είναι ένα ζώδιο που θα προστατέψει αυτόν που αγαπάει, με τον δικό του τρόπο. Ενώ στα λόγια δεν είναι καλός, στις πράξεις τα πάει καλύτερα. Θα σου φέρει λουλούδια, θα σου κάνει δώρο ένα ταξίδι, θα είναι δίπλα σου όποια ώρα τον χρειαστείς. Θα σου προσφέρει αγκαλιές και φιλιά, αλλά τα λόγια του θα είναι φτωχά.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι το πιο παρεξηγημένο ζώδιο. Έχει πολύ βαθιά συναισθήματα για τους ανθρώπους που αγαπάει, απλά δεν το εκδηλώνει με λόγια. Επίσης αγαπάει τη μοναξιά και αυτό το διεκδικεί και μέσα στη σχέση του, πράγμα που πολλές φορές δεν είναι αποδεκτό από το ταίρι του. Ο Υδροχόος έχει έναν δικό του τρόπο να δείχνει την αγάπη του, συνήθως εκπληρώνει τις επιθυμίες των δικών του ανθρώπων. Σπάνια θα δώσει όρκους αγάπης και η λέξη για “πάντα” απλά δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό του.

Photo cover:pixabay.com/geralt/heart

Διαβάστε επίσης:

Share: