Θρίλερ με τον θάνατο του Sin Boy – Χαμός στα social media

Σε θρίλερ εξελίσσεται η ιστορία με τις φήμες θανάτου του Sin Boy. Η φωτογραφία του γνωστού τράπερ μέσα σε ασθενοφόρο και η “είδηση” που τη συνόδευε πως άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Κόσοβου, μετά από overdose, έχει προκαλέσει χαμό. Και όλοι, ακόμη και οι θαυμαστές του, αναρωτιούνται αν είναι αλήθεια ή πρόκειται για ακόμη ένα διαφημιστικό κόλπο του ίδιου για να επιστρέψει στα μουσικά πράγματα.

Η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο μετά από μία ανάρτηση που ανέβηκε στο προφίλ του στο Instagram και στην οποία επιβεβαιώνονται- όχι και τόσο πειστικά – οι φήμες θανάτου. «Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination», γράφει η λεζάντα.

Χαμός στα social media

Αλλά ακόμη και αυτή η ανάρτηση δεν μοιάζει πιστευτή και πολλοί κρατούν τις επιφυλάξεις τους. Στα social media γίνεται χαμός. Στις σελίδες της trap μουσικής που αναδημοσιεύουν τη φωτογραφία με το ασθενοφόρο, οι χρήστες σχολιάζουν πως πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο και πως σίγουρα πίσω από τον “θάνατό” του κρύβεται κάποια νέα δουλειά, με τον Sin Boy να στήνει το όλο σκηνικό, ώστε να επιστρέψει με ντόρο.

Την ίδια άποψη έχουν και οι θαυμαστές του, οι οποίοι σχολιάζουν κάτω από την ανάρτηση… επιβεβαίωση του θανάτου του πως πρόκειται για κόλπο. Μάλιστα, κάποιοι παραξενεύονται με τη χρήση ελληνικών στη λεζάντα, καθώς ο γνωστός ράπερ συνήθιζε να χρησιμοποιεί greeklish στον γραπτό του λόγο. Άλλοι σχολιάζουν πως ΄στην Αλβανία και το Κόσοβο, όπου μένει τα τελευταία χρόνια δεν έχουν κίτρινο ασθενοφόρο, όπως είναι αυτό της φωτογραφίας. Και άλλοι, σπεύδουν να δηλώσουν συντετριμμένοι και να αφήσουν το δικό τους… RIP.

Το δικό της RIP, πάντως, άφησε η αδελφή του Sin Boy, Έλενα, η οποία σε insta story της αναδημοσίευσε την “επιβεβαίωση του θανάτου”, το οποίο συνόδευσε με ένα emoji που κλαίει.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα