Μαντόνα: Η διαφορετική ανάρτηση για τον Βαλεντίνο – Η φωτογραφία με τον Έλληνα της ΕΜΑΚ και το αγοράκι από την Τουρκία

Του Αγίου Βαλεντίνου ήταν την Τρίτη και τα social media “πλημμύρισαν” με δημοσιεύσεις γεμάτες έρωτα και καρδιές. Και δεν ήταν λίγοι οι celebrities που γιόρτασαν τον έρωτα τους με σχετικές αναρτήσεις και λόγια αγάπης.

Ωστόσο, η Μαντόνα έκανε τη διαφορά κι εδώ, γιορτάζοντας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια αλλιώτική ανάρτηση. Η “βασίλισσα της Ποπ”, αντί για καρδούλες, αγάπες και λουλούδια, ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία.

“Όλοι μιλούν για τον Έρωτα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!! Ας στείλουμε Όλη μας την Αγάπη και την Θεραπευτική ενέργεια στην Τουρκία Και τη Συρία που έχουν υποστεί μεγάλη Απώλεια και Καταστροφή σε αυτόν τον τεράστιο σεισμό. 33,181 άνθρωποι πέθαναν. Τόσοι πολλοί έχασαν σπίτια και δουλειές για να μην αναφέρω τους αγαπημένους τους. Ολόκληρες πόλεις έχουν διαγραφεί. Ραγίζει η καρδιά μου”, έγραψε.

Την ανάρτησή της τη συνόδευσε με μια σειρά από φωτογραφίες των σεισμόπληκτων περιοχών, όμως, η πρώτη είναι εκείνη που απεικονίζει έναν Έλληνα άνδρα της ΕΜΑΚ που κρατά αγκαλιά ένα παιδάκι από την Τουρκία.

Η φωτογραφία του Έλληνα διασώστη με το παιδάκι από την Τουρκία που “ραγίζει” καρδιές

Πρόκειται για μία επεξεργασμένη ψηφιακή φωτογραφία που «ανέβηκε» πριν λίγες ημέρες στο διαδίκτυο, αποτυπώνοντας με τον πλέον γλαφυρό τρόπο, τον πόνο, την απώλεια και την τραγωδία, που προκάλεσε ο φονικός σεισμός στην Τουρκία. Η εικόνα με τον διασώστη της ΕΜΑΚ να αγκαλιάζει ένα παιδάκι που έχει διασώσει μετά του φονικούς σεισμούς, έγινε viral στην Ελλάδα και στην Τουρκία, “ραγίζοντας¨ καρδιές.

Ο υποστράτηγος ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτης Κοτρίδης, τέως Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Αιγαίου, ήταν εκείνος που επεξεργάστηκε ψηφιακά τη φωτογραφία στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο, το δικό του μήνυμα υποστήριξης και συμπαράστασης στους συναδέλφους του που τις πρώτες μέρες μετά τον φονικό σεισμό, έδιναν μια δύσκολη μάχη στα ερείπια των κατεστραμμένων σπιτιών στην Τουρκία.

Και η συγκεκριμένη φωτογραφία έφτασε και στα χέρια της Μαντόνα, η οποία και τη δημοσίευσε στο Instagram της.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα