Η Κλόε Καρντάσιαν δείχνει την κυτταρίτιδά της και γνωρίζει την αποθέωση (φωτογραφίες)

Μία διαφορετική ανάρτηση έκανε η Κλόε Καρντάσιαν και αυτή τη φορά γνώρισε την αποθέωση. Η ριάλιτι σταρ που δεν κάνει βήμα χωρίς τα μαγικά φίλτρα του Instagram, αυτή τη φορά είπε να αποκαλύψει την “αλήθεια” της και το σώμα της, χωρίς φίλτρα κι επεξεργασία.

Μια υπέρβαση που εξέπληξε ευχάριστα τους followers της, οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν εγκωμιαστικά σχόλια, κάτω από τις αρετουσάριστες φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται η κυτταρίτιδά της.

Στα στιγμιότυπα, η 38χρονη σταρ ποζάρει με ένα μικροσκοπικό γκρι μπικίνι. Στις φωτογραφίες τη βλέπουμε να ξεχωρίζει για την επίπεδη κοιλιά της ενώ αν και οι λήψεις είναι σχετικά μακρινές η κυτταρίτιδα στους γλουτούς της είναι εμφανής.

Η μικρότερη αδελφή της, η Κένταλ Τζένερ ανέλαβε χρέη φωτογράφου. «Όταν η αδελφή σου ξέρει τις γωνίες σου», έγραψε η Κλόε στη λεζάντα.

Τα εγκωμιαστικά σχόλια για τις “φυσικές” φωτογραφίες

Στα σχόλια, οι followers επαίνεσαν την Κλόε που δημοσίευσε «φυσικές» της φωτογραφίες δείχνοντας τις «ατέλειες» της. «Μια Kαρντάσιαν με κυτταρίτιδα! Λατρεύω αυτή την πιο φυσική εκδοχή της Κόκο», έγραψε κάποιος στο σχόλιό της .

«Μπράβο. Επιτέλους, μια πραγματική φωτογραφία χωρίς ρετούς», έγραψε ένας άλλος με emojis που χειροκροτούσαν. «Λατρεύω που αυτές οι φωτογραφίες είναι… ωμές και δείχνουν ότι έχει κάποια υφή και κυτταρίτιδα! Είναι πάντα αναζωογονητικό όταν οι διάσημοι δεν επεξεργάζονται υπερβολικά τις φωτογραφίες τους» έγραψε ένας άλλος.

Διαβάστε επίσης

Share: