Οι τρεις χουζούριδες του ζωδιακού

Το πρωινό ξύπνημα είναι πολύ βαρύ για ορισμένα ζώδια. Ο Αιγόκερως, ο Σκορπιός και ο Τοξότης το πρωί θέλουν περισσότερο χρόνο στο κρεββάτι τους, αγαπούν το χουζούρι.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θέλει καταρχήν να ξυπνάει χωρίς ρολόι, να χουζουρεύει περίπου μισή ώρα στο κρεββάτι, να ανοίγει τηλεόραση και να συνεχίζει την χαλάρωση χωρίς πολλές ενοχλήσεις. Μετά από καμιά ώρα θα σηκωθεί για καφέ και αφού περάσει άλλη μία ώρα, θα μπει στη διαδικασία να μιλήσει με άνθρωπο ή με το κατοικίδιό του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα ξυπνήσει, θα δει την ώρα και θα αποφασίσει πόση ώρα θέλει να μείνει ακόμα στο κρεβάτι του. Θα στριφογυρνάει, θα μισοκοιμάται, θα σιγοτραγουδάει και αφού βαρεθεί θα δει το κινητό του, θα χαζέψει λίγο ακόμα και μετά θα σηκωθεί. Θα φτιάξει και θα πάρει το πρωινό στο κρεβάτι του, κυρίως τις Κυριακές.

Τοξότης

Ο Τοξότης θέλει να ξυπνάει χαρούμενος, θέλει χάδια και ζεστασιά, για αυτό συνήθως έχει και ένα κατοικίδιο. Το πρωί θα παραμείνει κάτω από το πάπλωμα όση ώρα παραπάνω μπορεί, λατρεύει το πρωινό χουζούρι και αν έχει ζωάκι θα το βάλει και αυτό μέσα στο κρεβάτι. Αναζητά τον καλό ύπνο και το χαρούμενο ξύπνημα.

Photo cover:pixabay.com/ArtsyBee

Διαβάστε επίσης:

Share: