Ο Τομ Κρουζ… αγνώριστος – Μαυρισμένος και πρησμένος από τα μπότοξ

Ο Τομ Κρουζ εμφανίστηκε σε χολιγουντιανό πάρτι για τα Όσκαρ… άλλος άνθρωπος αφού ήταν μαυρισμένος και πρησμένος από τα μπότοξ!
Ο Τομ Κρουζ εμφανίστηκε σε πάρτι πριν από την απονομή των Όσκαρ στο Μπέβερλι Χιλς και βρέθηκε στο επίκεντρο για δύο κυρίως λόγους. Πρώτον γιατί ο γνωστός ηθοποιός κάνει σπάνια τέτοιου είδους εμφανίσεις και δεύτερον λόγω της φανερής αλλαγής της εξωτερικής του εμφάνισης αφού το πρόσωπό του ήταν αισθητά πρησμένο, ήταν αρκετά μαυρισμένος ενώ και τα μαλλιά του ήταν τελείως ατημέλητα.

Ο ίδιος ήταν χαμογελαστός και φανερά ευδιάθετος, τη στιγμή που τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αισθητικές επεμβάσεις και υπερβολικό μπότοξ σε σημείο που έχουν αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Εκτός αυτών, ο Τομ Κρουζ στο πάρτι για την έναρξη της 95ης διοργάνωσης των Όσκαρ ήταν χαμογελαστός και άψογα ντυμένος με μπλε κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μωβ γραβάτα.

Είναι γνωστό στο Χόλιγουντ ότι ο ηθοποιός αγαπάει τις αισθητικές επεμβάσεις. Μάλιστα η πλαστικός χειρουργός Nyla Raja είχε ασκήσει σκληρή κριτική σε αυτή την «αγάπη» του Τομ Κρουζ για τις θεραπείες, επειδή όπως είπε είχαν αρνητική επίδραση στη φυσική του εμφάνιση τα τελευταία χρόνια. «Φαίνεται ότι ο Τομ υπερέβαλε με τις ενέσεις μπότοξ και τα fillers, γεγονός που επηρέασε πραγματικά αρνητικά την εμφάνισή του. Χωρίς προσεκτική εξέταση της δομής του προσώπου του ασθενούς, το αποτέλεσμα της διαδικασίας μπορεί να είναι μια παραμορφωμένη και αφύσικη εμφάνιση του προσώπου», είχε πει κάποτε στην «Daily Mail».

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα