Σελίν Ντιόν: Ο πρώτος κινηματογραφικός της ρόλος στη ταινία «Lοve again»

Ο πρώτος κινηματογραφικός ρόλος της Σελίν Ντιόν είναι γεγονός και πρόκειται για την ταινία «Lοve again».
Η διάσημη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν πρωταγωνιστεί στη ρομαντική κομεντί «Lοve again» της Sony Pictures με την Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας και τον Σαμ Χιούαν. Πρόκειται για τον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο. Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε είναι γεμάτο με νέες μουσικές μελωδίες από την αγαπημένη τραγουδίστρια όπως και η ταινία.

«Είναι μια υπέροχη και ευχάριστη ιστορία και ελπίζω να αρέσει στον κόσμο όπως και τα νέα τραγούδια», δήλωσε η Ντιόν στο περιοδικό People.

Το «Lοve again» ακολουθεί την πρωταγωνίστρια Μίρα (Τσόπρα Τζόνας), η οποία πενθεί τον θάνατο του αρραβωνιαστικού της. Στέλνει μια σειρά από ρομαντικά μηνύματα στον παλιό αριθμό του κινητού του χωρίς να ξέρει ότι ο αριθμός δόθηκε σε νέο πρόσωπο και συγκεκριμένα στον Ρομπ (Χιούαν) ο οποίος είναι δημοσιογράφος και γοητεύεται από τα όμορφα εξομολογητικά κείμενα της. Όταν του ανατίθεται να γράψει ένα άρθρο για την μεγάλη σταρ Σελίν Ντιόν ζητά τη βοήθειά της για να βρει πώς θα συναντήσει τη Μίρα από κοντά… και να κερδίσει την καρδιά της.

Η ταινία «Love Again» που βασίζεται σε μυθιστόρημα της Σοφία Κράμερ (Sofie Cramer) θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 12 Μαΐου.

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε επίσης

Share: