Οι πέντε λόγοι που η λίμπιντο σου είναι στο ναδίρ

Υπάρχουν πέντε λόγοι που οδηγούν την λίμπιντο σου στο ναδίρ.

  1. Δεν σου αρέσει η εικόνα σου. Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν έχεις κάποια παραπανίσια κιλά και λόγο ψυχολογικών προβλημάτων έχεις υπερφαγία, με αποτέλεσμα να μην σου αρέσει αυτό που βλέπεις στον καθρέπτη. Πρώτα αρέσουμε στον εαυτό μας και μετά στους άλλους.

2. Έχεις πολύ άγχος και στρες. Όταν σωματοποιείς το άγχος και το στρες η θέληση για σεξουαλική επαφή μειώνεται στο έπακρο. Πρέπει πρώτα να λύσεις το ψυχολογικό πρόβλημα με τη βοήθεια κάποιου ειδικού.

3. Η κακή διατροφή. Όσο και να σου φαίνεται περίεργο δημιουργεί μείωση της λίμπιτο. Αν φτιάξεις την διατροφή σου θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά στην θέληση για σεξ.

4. Ο κακός ύπνος. Αν δεν κοιμάσαι καλά όλα σου φταίνε, Θα πρέπει να βρεις την ώρα που σου αρέσει να κάνεις σεξ για να ξέρεις πως θα πρέπει να κοιμηθείς. Αν σου αρέσει το πρωινό σεξ θα πρέπει να έχεις κοιμηθεί νωρίς το βράδυ.

5. Δεν έχεις ξεπεράσει την προηγούμενη σχέση σου. Αν ψυχολογικά δεν έχεις αποκοπεί από την προηγούμενη σχέση σου, είναι δύσκολο να αποδώσεις στην επόμενη. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με το παρελθόν για να προχωρήσεις σε κάτι νέο, που θα έχει υγιή βάση.

Photo cover:pixabay.com/Olichel/woman

Διαβάστε επίσης:

Share: