Ο Ορλάντο Μπλουμ ποζάρει χωρίς ρούχα κι αποκαλύπτει τη “γυμνή αλήθεια” για τη δύσκολη σχέση του με την Κέιτι Πέρι (φωτό)

Ο Ορλάντο Μπλουμ είναι ο πρωταγωνιστής του νέου τεύχους του Flaunt Magazine, όπου ποζάρει ημίγυμνος στον φακό του Kurt Iswarienko, αποκαλύπτοντας το καλογυμνασμένο του σώμα και τους γραμμωμένους κοιλιακούς του. Μία φωτογράφηση εντυπωσιακή, με τον 46χρονο ηθοποιό να τραβά πάνω του όλα τα βλέμματα.

Και θα μπορούσαμε για ώρες να σχολιάζουμε την φυσική κατάσταση του Ορλάντο Μπλουμ, ο οποίος πριν δύο χρόνια είχε αναδειχθεί ως “ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου”, αν τη συγκεκριμένη φωτογράφηση δεν τη συνόδευε και μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο διάσημος ηθοποιός έβγαλε τα ρούχα του κι εκτός από τους φανταστικούς του κοιλιακούς, αποκάλυψε και τη “γυμνή αλήθεια” για τη σχέση του με την Κέιτι Πέρι.

Σε μία ειλικρινή εξομολόγηση παραδέχτηκε ότι η σχέση τους δεν είναι εύκολη και πως είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι.

“Μερικές φορές τα πράγματα είναι πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά πολύ δύσκολα”

«Είμαστε δύο άνθρωποι με πολύ διαφορετική ιδιοσυγκρασία. Η ιδιοσυγκρασία της δεν είναι κάτι που απαραίτητα καταλαβαίνω, και αντίστροφα η δική μου δεν είναι κάτι που απαραίτητα καταλαβαίνει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

«Μερικές φορές τα πράγματα είναι πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά πολύ δύσκολα. Δεν θα πω ψέματα. Σίγουρα παλεύουμε με τα συναισθήματα και τη δημιουργικότητά μας», πρόσθεσε.

«Νομίζω ότι και οι δύο αναγνωρίζουμε το πόσο ευλογημένοι είμαστε που ο ένας υπάρχει στη ζωή του άλλου με τον τρόπο και τη στιγμή που έγινε. Και σίγουρα δεν υπήρξε ποτέ μια βαρετή και μουντή στιγμή», εξήγησε στη συνέχεια ο ηθοποιός, επισημαίνοντας τα θετικά της σχέσης τους.

«Τα πάντα στη ζωή μου αυτήν τη στιγμή, τα τελευταία πέντε χρόνια, ήταν στρατηγικής σημασίας. Έχω μεγαλώσει ένα παιδί, έχω παντρευτεί, έχω χωρίσει και πρέπει να υπενθυμίσω στον κόσμο ποιος είμαι και από πού προέρχομαι», πρόσθεσε ο Ορλάντο Μπλουμ.

“Πρέπει να μάθουμε να αποδεχόμαστε ο ένας τον άλλον”

«Νομίζω ότι όλοι είμαστε απλά άνθρωποι που περιπλανιόμαστε. Πρέπει να μάθουμε να αποδεχόμαστε ο ένας τον άλλον. Και νομίζω ότι όλοι είναι υποκείμενοι σε λάθη. Όλοι έχουν ελαττώματα και όλοι απλώς θέλουν να βελτιωθούν. Προσωπικά προσπαθώ να εξελιχθώ… να αποκτήσω φώτιση σε αυτή τη ζωή. Προσπαθώ. Θα συνεχίσω να προσπαθώ. Εδώ είμαι», τόνισε.

Ο Ορλάντο Μπλουμ ήταν παντρεμένος από το 2010 έως το 2013 με τη Μιράντα Κερ, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο. Η σχέση του με την Κέιτι Πέρι ξεκίνησε το 2016. Χώρισαν για ένα διάστημα, για να τα ξαναβρούνε αργότερα και να αρραβωνιαστούν το 2019. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη.

Διαβάστε επίσης

Share: