Τα δύο ζώδια που δεν το έχουν καθόλου με το φλερτ

Υπάρχουν δύο ζώδια που δεν το έχουν καθόλου με το φλερτ. Ο Αιγόκερως και ο Υδροχόος είναι δύο ζώδια που έχουν δυσκολία στο να εκφράσουν την επιθυμία τους για το αντίθετο φύλλο. Τους είναι πιο εύκολο να τους φλερτάρουν, παρά να κάνουν εκείνοι το πρώτο βήμα.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως βρίσκει περιττό το παιχνίδι του φλερτ. Έχει μία πεζή άποψη περί έρωτα. Όταν του συμβεί απλά θα συμμετέχει σε αυτό, χωρίς ποτέ να κάνει το πρώτο βήμα. Όταν νιώσει τον έρωτα δεν ξέρει πως να τον εκφράσει, είναι κάτι πολύ έντονο, αλλά μένει εκεί. Θα πρέπει ή να γίνει το βήμα από την άλλη πλευρά ή να έρθει μία στιγμή που θα είναι μαγική για να κάνει το πρώτο βήμα, θα πρέπει όλοι οι πλανήτες να έχουν πολύ ιδιαίτερη θέση. Επίσης είναι πολύ πιθανόν να πρέπει να του εκφράσεις πάνω από τρεις φορές τον ενθουσιασμό σου, για να καταλάβει ότι του αρέσεις.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος στο θέμα του έρωτα ζει σε έναν δικό του κόσμο. Καταρχήν είναι πολύ δύσκολο να ερωτευτεί γιατί θα πρέπει να βρει το κάτι διαφορετικό πάνω στον πλανήτη Γη. Πόσα διαφορετικά υπάρχουν? Αν βρει κάτι που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον, τότε και μόνο θα κάνει το πρώτο βήμα. Πολλές φορές δέχεται το φλερτ αποστασιοποιημένος και για αυτό τον χαρακτηρίζουν και ψυχρό ή απόμακρο ή σνομπ. Είναι δύσκολο να φλερτάρεις έναν Υδροχόο και να μπει στην διαδικασία του παιχνιδιού.

Photo cover:pixabay.com/Willgard/cruch

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα