Τα δύο ζώδια που επιλέγουν το χρήμα από τον έρωτα

Τι και αν έχουν γίνει φονικά για την αγάπη; Υπάρχουν δύο ζώδια που θα επιλέξουν το χρήμα αντί τον έρωτα. Θα σε παρατήσουν μόλις τους τάξει κάποιος αρκετά χρήματα. Ο Ταύρος και ο Τοξότης προσκυνούν το χρήμα και θα έκαναν τα πάντα για αυτό. Όχι ότι δεν αγαπούν, αλλά αγαπούν λίγο παραπάνω την καλοπέραση τους

Ταύρος

Ο Ταύρος ζηλεύει την αίγλη του Λέων και θα έκανε τα πάντα για να είναι αυτός ο βασιλιάς του ζωδιακού. Θέλει να ζει σαν βασιλιάς. Του αρέσουν τα ακριβά ταξίδια και καλή ζωή. Θέλει να έχει το καλύτερο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί. Δουλεύει πολύ για να τα αποκτήσει και πολλές φορές θυσιάζει τις ώρες του στην εργασία αντί να την περνάει με το ταίρι του ή την οικογένειά του. Αν έχει να επιλέξει ανάμεσα σε έναν μεγάλο έρωτα ή μία δουλειά που θα του αποφέρει πολλά χρήματα, δυστυχώς θα επιλέξει την δουλειά. Θέλει να κάνει αποταμίευση για να νιώθει ασφαλής.

Τοξότης

Ο Τοξότης θέλει να είναι ελεύθερος και να περνάει όμορφα. Δεν θέλει να δουλεύει πολύ, αλλά θέλει να έχει χρήματα για να έχει άνεση. Θα εμπλακεί σε μία σχέση αν το ταίρι έχει αρκετά χρήματα, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ξοδεύει το χρόνο του στην εργασία. Αγαπάει την καλοπέραση και τα ταξίδια. Κάνει πολλές σχέσεις γιατί δεν δεσμεύεται ψυχολογικά και απολαμβάνει επιδερμικά και μόνο τη σχέση του. Το χρήμα είναι πάνω από όλα γιατί του δίνει δύναμη και ελευθερία.

Photo cover:pixabay.com/Alexas_Fotos

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα