Tessa Gourin: Η άγνωστη κόρη του Τζακ Νίκολσον μιλά για τον απόντα πατέρα της – “Δεν με θέλει στη ζωή του”

Το όνομα Tessa Gourin, σίγουρα δεν θα σας λέει κάτι. Το όνομα του πατέρα της, όμως, σίγουρα σας λέει πολλά, αφού δεν είναι άλλος από τον Τζακ Νίκολσον. Όμως, η νεαρή ηθοποιός που ακολούθησε τα καλλιτεχνικά χνάρια του πατέρα της, τη μόνη σύνδεση που έχει με τον πατέρα της, είναι το κοινό επάγγελμα. Καμία άλλη σχέση δεν έχουν, ούτε επαφή.

Η Tessa Gourin είναι η άγνωστη – στον κόσμο – κόρη του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος την έχει αναγνωρίσει, όμως ποτέ δεν είχε καμία σχέση μαζί της, πέρα από το να είναι τυπικός στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Γιατί ως πατέρας ήταν πάντα απών, με την κόρη του να αισθάνεται σαν την… “ορφανή Annie”.

Η νεαρή ηθοποιός “σπάει” τη σιωπή της και για πρώτη φορά μιλάει για τον απόντα πατέρα της και όλα όσα κουβαλάει μέσα της για την ανύπαρκτη σχέση τους, ενώ δε διστάζει να παραδεχτεί ότι ζηλεύει τα παιδιά των διάσημων γονιών (τα γνωστά nepo babies) που ακολούθησαν τον ίδιο επάγγελμα και είχαν ανοιχτές όλες τις πόρτες.

«Από πολύ νωρίς, η μητέρα μου μού έλεγε να μη διατυμπανίζω πως έχω διάσημο πατέρα», δήλωσε στην Daily Beast. «Ήξερα πως ήταν ισχυρός και πλούσιος σαν τον Daddy Warbucks, οπότε κατά κάποιον τρόπο εξίσωνα τη ζωή μου με της Annie, του ορφανού»., προσθέτει.

“Είμαι η κόρη του Τζακ Νίκλσον– Μακάρι να μπορούσαν να με αποκαλέσουν nepo baby”

Η Tessa, πριν λίγο καιρό που είχε γίνει χαμός με τα “nepo babies” και το ξέσπασμά τους ότι τα κατηγορούν πως τα βρίσκουν όλα εύκολα εξαιτίας των διάσημων γονιών της, έγραψε στη Newsweek ένα άρθρο με τίτλο «Είμαι η κόρη του Τζακ Νίκλσον– Μακάρι να μπορούσαν να με αποκαλέσουν nepo baby».

«Έχοντας μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα μου, καθόμουν στο πλάι κι έβλεπα με αγανάκτηση τα παιδιά άλλων διασήμων να παίρνουν ρόλους ή και συνεργάζονται με τεράστια πρακτορεία. Τώρα, αισθάνομαι ακόμη μεγαλύτερη αγανάκτηση βλέποντας τα nepo babies, όπως ονομάζονται, να παραπονιούνται για αυτό αντί να πάρουν την ευκαιρία να το αποδεχτούν και να το στηρίξουν», τόνισε.

Η κόρη του Νίκολσον έχει παράπονα για τη ζωή της. Μεγάλωσε στο Upper East Site του Μανχάταν με τη μητέρα και τον αδελφό της. Μετακόμιζαν κάθε φορά που ανέβαιναν τα ενοίκια, ενώ ο Νίκολσον είχε αναλάβει τα έξοδα για τη μόρφωσή της, οπότε πήγε σε πολλά ακριβά ιδιωτικά σχολεία.

“Αυτός ο άνθρωπος δεν με θέλει στη ζωή του”

Της άρεσε να συμμετέχει στα θεατρικά του σχολείου, όμως τη φόβιζε το ότι ο πατέρας της είναι αυτός που είναι. Δεν ήθελε να τη βάλουν σε καμία μαύρη λίστα ή να μπει στην περιοχή του, οπότε άφησε την υποκριτική για μερικά χρόνια, μέχρι που έκανε δυναμικό comeback λίγο μετά τα 20.

«Φοβόμουν πως θα νόμιζαν ότι είμαι ξιπασμένη ή ότι θα πετύχω εξαιτίας του», είπε στη Daily Beast. «Αλλά αυτός ο άνθρωπος δε με θέλει στη ζωή του, οπότε πώς θα μπορούσα να τον εκμεταλλευτώ;»

«Η μαμά μου ήθελε να έχουμε σχέσεις, αλλά εκείνος δήλωσε πως δεν ενδιαφερόταν. Όταν είσαι παιδί, δεν επιλέγεις πού θα πας, οπότε όταν η μαμά σου σε πηγαίνει σε κάποιον που, στην ουσία, είναι ο πατέρας σου και συμφωνεί να περάσει μαζί σου από μία ώρα ως δύο μέρες, εκεί θα πας. Δεν ξέρω καλά αυτόν τον άνθρωπο, ας μείνουμε εκεί».

«Έχεις πάει ποτέ σε ραντεβού που νιώθεις ότι ο άλλος δε θέλει και πολύ; Ε, κάπως έτσι πήγαινε κάθε μου συνάντηση με τον Τζακ Νίκολσον», γράφει.

Η Tessa Gourin έχει αναλάβει το σενάριο μίας ταινίας μικρού μήκους που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει κιόλας. «Διαδραματίζεται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και δείχνει όλα εκείνα που πάντα ήθελα να πω στον πατέρα μου», εξήγησε.

Και δηλώνει έτοιμη να πέσει στα βαθιά, με ή χωρίς τον διάσημο πατέρα της να είναι δίπλα της για να της κρατά το χέρι.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα