Ζώδια: Εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, Το πάθος ανανεώνει τον έρωτα

Η καθημερινότητα και η συνήθεια πολλές φορές μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις ερωτικές σχέσεις και να τις φέρουν σε ένα τέλμα, το αντίδοτο το οποίο θα μας βγάλει από αυτή την κατάσταση είναι το πάθος το οποίο μπορεί να ανανεώσει την ερωτική μας ζωή. Σημαντική βοήθεια σε αυτό θα μας προσφέρει στις 19/02 η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του  Αιγόκερω (29ο 15’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, θα καταφέρουμε να αφήσουμε στην άκρη τις προκαταλήψεις και τις αναστολές που μας δημιουργούσαν τρίτοι και θα αφεθούμε στην έξαψη και στο πάθος της στιγμής, μέσα από αυτή την έντονη συναισθηματικά κατάσταση θα καταφέρουμε να εκφράσουμε χωρίς δισταγμούς τα συναισθήματα μας, ώστε να κλείσουμε ουσιαστικά ένα κύκλο αμφιβολιών που είχαν δημιουργηθεί στην ερωτική μας ζωή.

Το πάθος θα κυριαρχήσει και πάλι στην ερωτική μας ζωή, και θα την ανανεώσει. Από την άλλη πλευρά, σε μια τόσο έντονη ερωτική περίοδο, θα προκύψουν  και νέοι έρωτες οι οποίοι μπορεί να χαρακτηριστούν ως μοιραίοι, όχι μόνο εξαιτίας της έντασης τους, αλλά γιατί θα είναι αυτοί που θα βάλουν την ζωή μας σε νέα πορεία. Φυσικά το πάθος και η έξαψη της στιγμής, μπορεί να βγάλει κτητικότητα και ζήλεια, γι’ αυτό καλό είναι όλοι μας να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε χειριστικές συμπεριφορές και το πάθος μας να το εξωτερικεύσουμε πάνω στο ερωτικό παιχνίδι.

Επίσης , δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας είναι δύο πολύ ισχυροί οικονομικοί δείκτες, γι’ αυτό και αρκετοί από εμάς μπορούμε αν εκμεταλλευτούμε αυτές τις ημέρες και να προχωρήσουμε  σε νέες οικονομικές συνεργασίες, ενώ από την άλλη πλευρά, μπορεί να μας δοθεί η δυνατότητα να τακτοποιήσουμε και τις οικονομικές μας εκκρεμότητες με τον πιο ευνοϊκό για εμάς τρόπο.  Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Ιχθύς και τους Παρθένους όσο και τους  Καρκίνους τους Αιγόκερους των 2 τελευταίων ημερών, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, ευνοεί τις παρασκηνιακές επαφές και οικονομικές συμφωνίες οι οποίες μόλις ολοκληρωθούν, θα καταφέρουν να δώσουν σημαντική ώθηση όχι μόνο στην καριέρα τους,  αλλά κυρίως στο  πορτοφόλι τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσουν και πάλι όμορφα με τον εαυτό τους και αυτό θα λειτουργήσει θετικά και στην ερωτική τους ζωή, επίσης αρκετοί είναι πιθανό να ζήσουν ένα κρυφό μοιραίο έρωτα.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται ότι θα τους βοηθήσει  να έρθουν πολύ κοντά με ένα ισχυρό άτομο από τον φιλικό ή κοινωνικό τους κύκλο, το οποίο θα τους βοηθήσει σημαντικά στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα. Ενώ σε  προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένα φιλικό σας πρόσωπο να αρχίσετε να το βλέπετε ερωτικά.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει να ισχυροποιήσουν την παρουσία τους στο χώρο της εργασίας τους, και να προστατεύσουν τα κεκτημένα τους, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να λάβουν και χρηματική επιβράβευση με την μορφή ενός bonus  στην δουλειά τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσουν να ανανεώσουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους και να τον ξανά κατακτήσουν.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει να βγουν ακόμα πιο ισχυροί μετά από μια δύσκολη περίοδο στην δουλειά τους και να δείξουν για άλλη μια φορά την αξία τους, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα αποδεχτούν μια πολύ δελεαστική επαγγελματική πρόταση, η οποία θα είναι η αφορμή για να βάλουν την πορεία τους σε μια νέα πορεία. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα εξωτερικεύσουν με πάθος τα συναισθήματα τους στο ταίρι τους, και θα αναθερμάνουν την φλόγα στην ερωτική τους ζωή, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να γνωρίσουν αυτές τις ημέρες τον μοιραίο έρωτα της ζωής τους, ο οποίος και θα αφήσει επάνω τους ανεξίτηλα σημάδια.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Πηγή:oroskopos.tv

Photo cover:pixabay.com/StockSnap/people

Διαβάστε επίσης:

Share: