Η Τζούντι Ντεντς δεν μπορεί πλέον να διαβάζει τις ατάκες της – “Βασίζομαι στην καλοσύνη των συναδέλφων μου”

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Τζούντι Ντεντς. Η 88χρονη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο The Graham Norton Show, κι αποκάλυψε πως πλέον αντιμετωπίζει ολοένα και μεγαλύτερες δυσκολίες να μαθαίνει τις ατάκες της στις ταινίες που συμμετέχει, καθώς πάσχει από μια εκφυλιστική πάθηση στα μάτια.

«Έχει καταστεί αδύνατο και επειδή έχω φωτογραφική μνήμη, πρέπει να βρω ένα μηχάνημα, που όχι μόνο να μου μαθαίνει τις ατάκες αλλά και να μου λέει πού εμφανίζονται στη σελίδα», ανέφερε.

“Βασίζομαι στην καλοσύνη των συναδέλφων μου”

«Παλαιότερα μου ήταν πολύ εύκολο να μαθαίνω τις ατάκες και να τις θυμάμαι. Θα μπορούσα να παίξω ολόκληρο τo “12η νύχτα” αυτή τη στιγμή», προσθέτει η Τζούντι Ντεντς, μετά τη διάγνωσή της με εκφύλιση της ωχράς κηλίδας.

«Αναγκάστηκα να βρω έναν άλλο τρόπο να μαθαίνω ατάκες, όπως να έχω σπουδαίους φίλους να μου τις επαναλαμβάνουν. Έτσι, πρέπει να μάθω μέσα από την επανάληψη και ελπίζω απλώς ότι ο κόσμος δεν θα το προσέξει πάρα πολύ αν όλες οι ατάκες είναι εντελώς μάταιες», είχε δηλώσει η 88χρονη ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Τώρα, μέχρι να βρεθούν μηχανήματα που θα λένε τις ατάκες, η Τζούντι Ντεντς είπε στο The Graham Norton Show ότι βασίζεται στην καλοσύνη των συναδέλφων της.

Διαβάστε επίσης

Share: