Κρις Νορθ: Ο Mr. Big μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, διαφημίζει τυχερά παιχνίδια (βίντεο)

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που “έσκασαν” σαν βόμβα οι κατηγορίες σε βάρος τους Κρις Νορθ για σεξουαλική παρενόχληση. Το σκάνδαλο πήρε αμέσως μεγάλες διαστάσεις και μάλιστα την περίοδο που ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στο “And Just Like That…”.

O Mr. Big απομακρύνθηκε από τη σειρά με συνοπτικές διαδικασίες, με τον ήρωα που αγάπησε το κοινό και η Κάρι Μπράντσο να πεθαίνει. Σήμερα, ο Κρις Νορθ είναι στο περιθώριο, αφού το Χόλιγουντ του γύρισε την πλάτη και όπως φαίνεται, δεν έχει δεχτεί κάποια επαγγελματική πρόταση.

Το βίντεο που διαφημίζει τυχερό παιχνίδι

Έτσι, ο 68χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε σε ένα βίντεο στο Instagram του Gin Rummy Stars, ενός τυχερού παιχνιδιού με κάρτες, στέλνοντας ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα.

«Γεια σας, είμαι ο Chris Noth, ο Mr. Big από το Sex and the City. Λοιπόν ακούστε, όλοι έχουμε ανάγκη να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα. Εγώ το κάνω, παίζοντας Gin Rummy Stars, ένα τέλειο παιχνίδι με κάρτες. Αρκετά χαλαρωτικό, αλλά με προκλήσεις. Και βελτιώνει τις δεξιότητες του εγκεφάλου σου. Μετά από 10 λεπτά παιχνιδιού, νιώθω ήδη καλύτερα και έξυπνος! Και ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο; Είναι δωρεάν. Δεν αστειεύομαι, θα γίνετε ιδιοφυίες», αναφέρει.

Οι χρήστες κάτω από το βίντεο έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο απογοητευτική είναι αυτή η εικόνα του ηθοποιού και πως φαίνεται και ο ίδιος να μην πιστεύει αυτό που λέει και κάνει.

Διαβάστε επίσης

Share: