Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Έξαλλος με τα media – Δεν βγαίνει με 19χρονη και ψάχνει για “ώριμη σχέση”

Γι’ ακόμη μία φορά, τα ερωτικά του Λεονάρντο Ντι Κάπριο απασχολούν τον διεθνή Τύπο. Αν και ο διάσημος ηθοποιός δεν προκαλεί ο ίδιος με την προσωπική του ζωή, οι επιλογές των νεαρών συντρόφων του πάντα ιντρίγκαρε τα media.

Ωστόσο, η τελευταία σχέση που του “χρέωσαν” με το 19χρονο μοντέλο, Ίντεν Πολάνι, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Αν και μέχρι τώρα δεν έδινε σημασία σε όσα γράφονταν για εκείνον, το τελευταίο γκόσιπ που τον αφορά, τον έκανε έξαλλο. Ειδικά, με την έκταση που πήρε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι φωτογραφίες του με το 19χρονο μοντέλο -φημολογούμενη σχέση που αργότερα διαψεύστηκε- ο Ντι Κάπριο εξέφρασε την απογοήτευσή του σε συζητήσεις που έκανε με τους κοντινούς του ανθρώπους.

Ψάχνει για μια ώριμη σχέση

Οι ίδιες πληροφορίες επικαλούνται πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού, που αναφέρει για την Πολάνι: «Είναι απλά γελοίο, δεν μπορεί να μιλά με τη νεότερη γυναίκα εκεί που πάει».

Το ίδιο άτομο επέμεινε ότι ο Ντι Κάπριο όχι μόνο δεν είναι σε σχέση με το μοντέλο, αλλά είναι και «πιο ελεύθερος από ποτέ» και μάλιστα, «ψάχνει για κάτι πιο ώριμο στον τομέα της σχέσης».

«Ο Λίο δεν είναι καθόλου ενθουσιασμένος με τη διαφημιστική εκστρατεία που υπονοεί ότι αναζητά αυτές τις πολύ νεαρές γυναίκες» πρόσθεσε σχετικά με τα δημοσιεύματα που έχουν πάρει «φωτιά» τους τελευταίους μήνες με το ένα ραντεβού του να διαδέχεται το άλλο και όλα με γυναίκες που έχουν ίσως λιγότερα από τα μισά του χρόνια.

Η τελευταία επίσημη σχέση του ηθοποιού ήταν με την Καμίλα Μορόνε και το γεγονός ότι ο χωρισμός τους συνέπεσε με τα 25α γενέθλια του μοντέλου, ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τα sites που τον θέλουν «να κυνηγά γυναίκες κάτω των 25».

Το άτομο που μίλησε στη Daily Mail αποκάλυψε ότι ο Ντι Κάπριο νοσταλγεί την επικοινωνία του με την πρώην του. «Θέλει να βρει μια πραγματική σχέση – όπως το μακροχρόνιο ειδύλλιο που είχε με τη Μορόνε» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα