Αγνώριστη η Σίντι Κρόφορντ: Ποζάρει στη σάουνα χωρίς μακιγιάζ και οι φαν της αναρωτιούνται “Ποια είναι αυτή” (βίντεο)

Η Σίντι Κρόφορντ τη δεκαετία του ’90 ήταν ο ορισμός του super model. Υπήρξε ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα ενώ δημιούργησε σχολή στο παγκόσμιο μόντελινγκ, με πάρα πολλά νεαρά κορίτσια να θέλουν να μοιάσουν στη θεά Σίντι.

Σήμερα, στα 57 της χρόνια η άλλοτε “ιέρεια” του μόντελινκγ παραμένει γοητευτική, όμως, φαίνεται πως είχε μία άτυχη στιγμή ή ένα ατυχές πλάνο που μόνο κολακευτικό δεν είναι για εκείνη.

Η Σίντι Κρόφορντ, η οποία είναι ενεργή στα social media ανεβάζοντας συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο που έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα που επιθυμούσε: να δείξει στους φαν της πώς είναι χωρίς μακιγιάζ.

Ξεσπούν οι φαν της για την… αγνώριστη Σίντι Κρόφορντ

Συγκεκριμένα, στο βίντεο το πρώην μοντέλο ποζάρει στη σάουνα χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με βρεγμένα μαλλιά. Όμως, το συγκεκριμένο πλάνο κολακευτικό δεν το λες, με αποτέλεσμα οι followers της να αντιδράσουν και να αναρωτιούνται στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση “ποια είναι αυτή”.

Μάλιστα, πολλοί σχολίασαν πως η Κρόφορντ το έχει παρακάνει με τις αισθητικές επεμβάσεις και τα fillers στα χείλη, σε σημείο να είναι αγνώριστη. Και η αλήθεια είναι πως στο συγκεκριμένο βίντεο δύσκολα καταλαβαίνεις πως πρόκειται για τη Σίντι Κρόφορντ. Ωστόσο, σε άλλες αναρτήσεις της χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα, είναι απλά γοητευτική.

Δείτε το βίντεο στη σάουνα

Δείτε τα σχόλια

Δείτε άλλες αναρτήσεις χωρίς μακιγιάζ

Διαβάστε επίσης

Share: