Οι δύο εγωιστές του ζωδιακού

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύ δύσκολες και γίνονται ακόμα χειρότερες όταν ο εγωισμός υπερισχύει της αγάπης, της φροντίδας και της ευτυχίας. Υπάρχουν δύο ζώδια που ο εγωισμός τους, μπορεί να τους καταστρέψει τις σχέσεις τους, ακόμα και με τους πιο οικείους τους ανθρώπους. Ο Ταύρος και ο Λέων είναι τα πιο εγωιστικά ζώδια.

Λέων

Ο Λέων είναι πολύ εγωιστής, αν δεν περάσει το δικό του μπορεί και να σκάσει. Επειδή είναι το επίκεντρο των πάντων δεν επιτρέπει οι ίδιος στον εαυτό του να κάνει λάθη ή να μην γνωρίζει κάτι καλά. Θεωρεί ότι τα ξέρει όλα καλύτερα από τον οποιονδήποτε, άρα δεν κάνει ποτέ λάθος, άρα έχει πάντα δίκιο. Δεν ανέχεται προσβολές, έχει το δικαίωμα όμως να κριτικάρει τους άλλους, τον καβγά τον έχει στην τσέπη του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι πολύ εγωιστής, κυρίως στις ερωτικές του σχέσεις, αλλά έχει και ένα σχεδόν αλάθητο ένστικτο που ενισχύει τον εγωισμό του. Θίγεται εύκολα όταν τον προσβάλλεις και θα σου ζητήσει το λόγο. Δεν θα κάνει ποτέ πίσω, είτε έχει δίκιο, είτε έχει άδικο. Αν τον πληγώσεις, να θεωρείς σχεδόν βέβαιο ότι θα σε εκδικηθεί πολύ γρήγορα.

Photo cover:pixabay.com/Prettysleepy

Διαβάστε επίσης:

Share: