Η γυναίκα του Ρίτσαρντ Γκιρ ενημερώνει για την πορεία της υγείας του ηθοποιού

Όπως γράψαμε πριν λίγες μέρες, σε οικογενειακές διακοπές στο Μεξικό, ο Ρίτσαρντ Γκιρ αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Την επόμενη μέρα, η γυναίκα του Αλεχάντρα, ενημέρωσε για την πορεία της υγείας του ηθοποιού.

Σε οικογενειακές διακοπές στο Μεξικό για να γιορτάσει τα 40α γενέθλια της συζύγου του Αλεχάντρα, ο 73χρονος ηθοποιός υπέστη βίαιη κρίση βήχα το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου. Εισήχθη στο νοσοκομείο της Nuevo Vallarta και μετά από μια σειρά εξετάσεων, ο ηθοποιός διαγνώστηκε με πνευμονία, μια οξεία αναπνευστική λοίμωξη.

Ως μέτρο ασφαλείας, ο σταρ πέρασε τη νύχτα υπό επιτήρηση στο νοσοκομείο πριν επιστρέψει στη γυναίκα του και τα δύο αγοράκια τους την επόμενη μέρα . Συγκινημένη από το κύμα υποστήριξης που έλαβε, η Alejandra Gere θέλησε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές και να δώσει τα καθησυχαστικά νέα για την υγεία του σύζυγό της. «Ξύπνησα σήμερα το πρωί και είδα τα νέα και όλα τα ευγενικά, ανησυχητικά μηνύματά σας. Αναρρώνει, νιώθει ήδη πολύ καλύτερα σήμερα!», είπε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας του ζευγαριού μαζί με το αγοράκι τους. «Τα χειρότερα έχουν ήδη τελειώσει. Σας ευχαριστούμε όλους για τα υπέροχα μηνύματα σας, μας άγγιξαν πολύ.

Μαζί από το 2015, ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η Αλεχάντρα παντρεύτηκαν τρία χρόνια αργότερα. Τον Φεβρουάριο του 2019, καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, που ονομάστηκε Alexander. Ένα δεύτερο αγοράκι – του οποίου το όνομα παραμένει μυστικό – ήρθε για να επεκτείνει την οικογένεια τον Απρίλιο του 2020.

Δείτε επίσης

Share: