Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς μετακινείται με το μετρό, αλλά οι φαν της έχουν κάποιες ενστάσεις (φωτό)

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και συχνά ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η διάσημη ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο, με την μετακίνησή της με μετρό. Η Τζόουνς βρέθηκε στο Λονδίνο και θέλησε για τη μετακίνησή της να πάρει το μετρό. Μία κίνηση που δείχνει πόσο απλή είναι ως άνθρωπος και σίγουρα δεν συναντάς έναν σταρ του βεληνεκούς της σε κάποιο βαγόνι του μετρό. Ή άλλου δημόσιου μέσου μεταφοράς.

Όμως, δεν συναντάς κι εύκολα άδειο ένα ολόκληρο βαγόνι και μάλιστα σε μία μεγαλούπολη, όπως είναι το Λονδίνο. Αλλά η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είχε αυτή την… ευτυχία να ταξιδέψει ολομόναχη στο βαγόνι. Μόνο που οι φαν της είχαν τις ενστάσεις τους και κάποιοι – αν κρίνουμε από τα σχόλια – δεν πείστηκαν και πολύ με το… αυθόρμητο της επιλογής.

Οι ενστάσεις των φαν της

Κάτω από την ανάρτησή της στα περισσότερα σχόλια οι διαδικτυακοί της φίλοι την αποθέωσαν για την απλότητά της. Όμως κάποιοι άλλοι έσπευσαν να εκφράσουν τις απορίες τους και να αστειευτούν με το βίντεο.

Τι τους έκανες όλους;” αναρωτήθηκε ένας, ενώ άλλος σχολίασε: “Δεν τυχαίνει να είσαι κάθε μέρα μόνο στο βαγόνι στο μετρό”. Άλλος ένα έγραψε: “Κάνει τη διαφορά να είναι άδειο. Συνήθως είναι γεμάτο. Απόλαυσε την ησυχία σου και τη βόλτα”

Η ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα είπε “Όταν είσαι ο μόνος στο μετρό και είσαι πολύ χαρούμενος. Λονδίνο, μόνο εγώ, σε δημόσιο μέσο μεταφοράς”

Δείτε την ανάρτηση

Διαβάστε επίσης

Share: