Η Κένταλ Τζένερ «μεταμορφώθηκε» σε αρχαιοελληνική μούσα

Η Κένταλ Τζένερ έγινε μια από τις αρχαιοελληνικές μούσες του Jean Paul Gaultier… Το διάσημο μοντέλο, στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, φοράει ένα υπέροχο, sheer φόρεμα με τα χρώματα του δειλινού και είναι από το αρχείο του Jean Paul Gaultier. To 27χρονο μοντέλο έχει δείξει επανειλημμένα την αγάπη της για τις vintage δημιουργίες του σχεδιαστή που αγκάλιασε την πρωτοπορία από το ξεκίνημά του.

Δεν είναι μυστικό ότι η Κένταλ Τζένερ έχει μια vintage εμμονή με τον Jean Paul Gaultier. Τα τελευταία χρόνια, έχει εντοπιστεί σε μια σειρά από σπάνια κομμάτια του Γάλλου σχεδιαστή, και τα δύο χρονολογούνται από τη δεκαετία του ’90.

Τώρα, η Τζένερ πρόσθεσε ένα νέο κομμάτι στην τεράστια συλλογή της: συγκεκριμένα, ένα αρχειακό φόρεμα με λαιμόκοψη Venus De Milo από την άνοιξη/καλοκαίρι του 1999, το οποίο συνδύασε με τα σκουλαρίκια Abundant Dream της Alighieri σε ασήμι. Το μοτίβο του ρούχου είναι εμπνευσμένο από την Αφροδίτη της Μήλου, ένα από πιο γνωστά μαρμάρινα αγάλματα της ελληνιστικής εποχής που βρίσκεται στο μουσείο του Λούβρου, και παίζει με τις αποχρώσεις του γκρι, του πορτοκαλί, του κίτρινου και του μαύρου. Έχει δύο μικρά ανοίγματα στα πλευρά και ένα περίτεχνο halter σχέδιο.

Ενώ η Τζένερ έχει εντοπιστεί με vintage εμφανίσεις από άλλους οίκους και σχεδιαστές όπως οι Prada, Dolce & Gabbana και Givenchy τον τελευταίο καιρό, φαίνεται ότι ο Jean Paul Gaultier παραμένει σταθερά ο αγαπημένος της. Ανυπομονούμε να δούμε τι άλλα τέτοια “διαμάντια” θα βγάλει από τη συλλογή της στο μέλλον…

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα