Κάιλι Τζένερ: Πέρασε δύο φορές επιλόχειο κατάθλιψη – Η συγκινητική εξομολόγηση

Η Κάιλι Τζένερ σε μία σπάνια εξομολόγηση, αποκαλύπτει για πρώτη φορά δημοσίως πως πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη και τις δύο φορές μετά τη γέννηση των παιδιών της. Η “Βενιαμίν” της οικογένειας Καρντάσιαν – Τζένερ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Variety και στη συνέντευξη που έδωσε, μίλησε για τις αδερφές της, την προσωπική της ζωή, αλλά και την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε.

Η 25χρονη επιχειρηματίας παραδέχεται πως η γέννηση του γιου της τον Φεβρουάριο του 2022 ήταν «πολύ πιο δύσκολη» από αυτή της Στόρμι το 2018.

“Πρέπει να ζήσουμε τη μετάβαση από γυναίκα σε μητέρα, χωρίς να φοβόμαστε για τα επακόλουθα”

«Βίωσα δύο φορές την επιλόχειο κατάθλιψη. Τη δεύτερη φορά ήταν ακόμα χειρότερα. Αλλά οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβούνται τον τοκετό, όσο επώδυνο κι αν είναι. Πρέπει να ζήσουμε τη μετάβαση από γυναίκα σε μητέρα, χωρίς να φοβόμαστε για τα επακόλουθα», δήλωσε.

«Θα έλεγα σε αυτές τις γυναίκες να μην σκέφτονται υπερβολικά τα πράγματα και να ζήσουν όλα τα συναισθήματα εκείνης της στιγμής στο έπακρο. Ξέρω, εκείνες τις στιγμές σκέφτεσαι ότι δεν θα περάσει ποτέ, ότι το σώμα σου δεν θα είναι ποτέ όπως πριν, ότι δεν θα είσαι ποτέ η ίδια. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι ορμόνες, τα συναισθήματα σε αυτό το στάδιο είναι πολύ, πολύ πιο ισχυρά και μεγαλύτερα από εσάς», συμπλήρωσε.

Εξήγησε επίσης, πως «το να χάσει μια γυναίκα όλα τα όμορφα στοιχεία της μητρότητας είναι πολύ χειρότερο από την επιλόχειο κατάθλιψη».

Αυτή είναι η αγαπημένη της αδελφή

Στην ίδια συνέντευξη, η Κάιλι Τζένερ αποκάλυψε επίσης ποια είναι η αγαπημένη της από τις τέσσερις αδερφές της.

«Δεν είναι πάντα η ίδια. Αλλάζει ανά διαστήματα. Αυτόν τον καιρό είναι η Κιμ. Έχουμε βιώσει πολλές παρόμοιες καταστάσεις τελευταία», ανέφερε. Όσο για την αδελφή της Κένταλ Τζένερ είπε: «Είναι εκείνη, με την οποία δεν μοιάζουμε καθόλου. Όμως, τα αντίθετα έλκονται».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα