Κιάρα Φεράνι: Φουντώνουν οι φήμες για κρίση στον γάμο της – Πώς σχετίζεται το φιλί του συζύγου της με έναν ράπερ

Σοβαρή κρίση φαίνεται πως περνάει ο γάμος της Κιάρα Φεράνι με τον σύζυγό της, Fedez. Και το ισχυρό ζευγάρι των social media βρίσκεται πολύ κοντά στον χωρισμό, προκαλώντας ανησυχία στους φαν τους.

Πηγές κοντά στο ζευγάρι αναφέρουν ότι ο ράπερ πλέον κοιμάται στον καναπέ, μετά την επιστροφή τους από το φεστιβάλ του San Remo. Σαν Ρέμο. Και όπως φαίνεται, εκεί “κρύβεται” και η πηγή του κακού, δηλαδή της σοβαρής κρίσης. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η αιτία των προβλημάτων, είναι το φιλί που έδωσε ο Fadez με τον γνωστό ράπερ Rosa Chemical, προκαλώντας την οργή της Κιάρα Φεράνι.

Μετά το τέλος του Φεστιβάλ, ο Fedez εξαφανίστηκε από το Instagram, ενώ έκανε μια σύντομη εμφάνιση για να καταδικάσει τον Mario Giordano και τη συντακτική ομάδα του Fuori dal coro, και μετά εξαφανίστηκε και πάλι. Για να επιστρέψει με ένα story που ανακοίνωνε το νέο του podcast και μετά πάλι σιωπή.

Η influencer, από την άλλη, εξακολουθεί να είναι δραστήρια και να ανεβάζει στο δικό της προφίλ στο Instagram, φωτογραφίες και βίντεο με φίλους, οικογένεια, παιδιά, αλλά από όλες τις στιγμές απουσιάζει ο Fedez. Μάλιστα, σε ένα story, η Κιάρα εμφανίστηκε χωρίς τη βέρα της, φουντώνοντας τις φήμες περί κρίσης.

Όπως σημειώνουν τα ξένα δημοσιεύματα, το φιλί του συζύγου ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ενώ ρόλο έπαιξε και η υπερβολική προβολή του Fedez στο Φεστιβάλ, στο οποίο θα έπρεπε να προβληθεί κυρίως η Φεράνι, που ήταν συμπαρουσιάστρια για πρώτη φορά. Εκείνη θεώρησε πως την επισκίασε, ειδικά μετά το φιλί.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα