Μπέτι Μίντλερ: Αυτόν τον πρωταγωνιστικό ρόλο αρνήθηκε και μετά το μετάνιωσε

Η Μπέτι Μίντλερ είναι μια από τις πιο σημαντικές ηθοποιούς του Χόλιγουντ, με μία λαμπρή καριέρα με πολλές διακρίσεις και βραβεία. Κι ενώ διαθέτει μια καριέρα που θα την ζήλευαν πολλοί, εκείνη δε διατάζει να παραδεχτεί πως έχει μετανιώσει αρνήθηκε έναν ρόλο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο podcast «Just for Variety», η Μπέτι Μίντλερ αποκάλυψε ότι απέρριψε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχημένη ταινία του 1992, «Sister Act», τον οποίο τελικά πήρε η Γούπι Γκόλντμπεργκ.

Ο λόγος που απέρριψε τον ρόλο

Όπως εξήγησε, εκείνη την εποχή πίστευε ότι οι θαυμαστές της δεν θα ήθελαν να τη δουν με στολή καλόγριας. Ανέφερε επίσης ότι ο πρόεδρος της Disney, Τζέφρι Κάτζενμπεργκ, την καλούσε κάθε μέρα για να την πείσει, αλλά εκείνη αρνιόταν πεισματικά. Παρά τους αρχικούς της δισταγμούς, παραδέχτηκε ότι μετάνιωσε που απέρριψε τον ρόλο, ειδικά όταν διαπίστωσε πως η ταινία έγινε τεράστια επιτυχία και η ερμηνεία της Γκόλντμπεργκ, επαινέθηκε ευρέως.

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι της προτάθηκε ο ρόλος της Κάθι Μπέιτς στην ταινία του 1990, «Misery», αλλά τον απέρριψε κι αυτόν. Εδώ όπως εξήγησε βρήκε τον χαρακτήρα πολύ βίαιο, ενώ το να κόψει το πόδι κάποιου, έστω και στα ψέματα, ήταν πολύ ακραίο για εκείνη.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα