Τι σημαίνει “έρωτας” για έναν Ιχθύ

Η λέξη και η έννοια έρωτας για έναν Ιχθύ είναι και για τον ίδιο ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Ο Ιχθύς στις ερωτικές του προτιμήσεις είναι ή του ύψους ή του βάθους. Ή θα ερωτευτεί έναν πρίγκιπα και θα θαμπωθεί από τα πλούτη και την βασιλική φροντίδα ή θα εντυπωσιαστεί από τον παλιάτσο του παλατιού που θα τον κάνει να γελάει.

Ο Ιχθύς είναι μαέστρος στην πραγματοποίηση ονείρων. Εμπνέεται από τον έρωτα και δημιουργεί παραμυθένια σκηνικά. Ο σύντροφός του μαγεύεται και ζει τις 1.000 και 1 νύχτες, του έχει κλέψει την καρδιά για πάντα. Πιστεύουν ότι έχουν βρει το τέλειο σύντροφο.

Νιώθει έντονα την αγάπη και ξέρει να την δείχνει, αλλά και να την εισπράττει. Είναι πολύ δοτικός αλλά ταυτόχρονα έχει και αυτός απαιτήσεις από το ταίρι του. Ενώ φαίνεται ότι τον εκμεταλλεύονται, στην ουσία δεν αφήνει τίποτα να περάσει χωρίς να το εγκρίνει, πάντα έχει το λόγο του. Βάζει τα όρια του και αφήνει τη σχέση του να δράσει τόσο όσο.

Πληγώνεται πολύ εύκολα και ενώ είναι υπερευαίσθητος δεν θα το παραδεχτεί ποτέ. Ο Ιχθύς μπορούμε να πούμε ότι έχει δύο πρόσωπα. Του καλού, του αγαθού που τα ανέχεται όλα και του απρόσωπου που εκνευρίζεται με το παραμικρό και δεν ακούει κουβέντα. Όταν τον πιάσουν τα νεύρα του, καλύτερα να εξαφανιστείς από μπροστά του.

Ξέρει να κρατάει και κάτι για τον εαυτό του που δεν θέλει ούτε να το πει, ούτε να το δείξει. Μικρά και μεγάλα μυστικά που του δίνουν την κρυφή χαρά της μοναχικότητας.

Θέλουν να ξέρουν τις ανάγκες που έχει το ταίρι τους, ώστε να είναι ένα βήμα μπροστά και να μπορεί να τους εκπλήσσει ευχάριστα, δίνοντας λύσεις.

Ο Ιχθύς θα ερωτευτεί αρκετές φορές στη ζωή του μέχρι να βρει αυτό που θα θεωρήσει παντοτινό. Η φαντασία του οργιάζει και πλάθει ιστορίες, που πολλές φορές θα ήθελε να ζήσει.

Είναι καχύποπτος και φοβάται ότι θα τον απατήσουν και αυτό γιατί πολλές φορές είναι ανασφαλής και κάνει και αυτός το ίδιο.

Επειδή αγαπάει πολύ την δουλειά του και περνάει αρκετές ώρες στην εργασία του, είναι ένας χώρος όπου ψάχνει και τον έρωτα. Αγαπάει πολύ τα ταξίδια και αναζητά να γνωρίζει ανθρώπους από άλλα μέρη, τον ενθουσιάζει η ιδέα του διαφορετικού.

Ο άντρας Ιχθύς είναι ανοιχτόμυαλος και αναζητά την συζήτηση για να καταλάβει και να ψυχολογήσει μία γυναίκα. Γίνεται καλός σύντροφος και προσφέρει απλόχερα φροντίδα και προστασία. Είναι αισιόδοξος και δίνει θετική ενέργεια σε μία σχέση.

Η γυναίκα Ιχθύς είναι γοητευτική και εργατική με έντονο ένστικτο. Δεν θα διστάσει αν δει έναν άντρα που της αρέσει να τον πολιορκήσει, να τον διεκδικήσει και στον τέλος να τον κερδίσει. Μετά καταλαγιάζει και αφήνετε στα χέρια του συντρόφου της.

Photo cover:pixabay.com/coralineort/submerged

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα