Τα 6 χαρακτηριστικά των Ιθχύων

Ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο που ή θα τον δεχτείς στη ζωή σου όπως είναι ή θα τον απορρίψεις και δεν θα θέλεις καμία επαφή μαζί του. Έχει πολλές ιδιομορφίες και έξι βασικά χαρακτηριστικά.

  1. Διαίσθηση

Ο Ιχθύς έχει αναπτυγμένη διαίσθηση και το ένστικτό του είναι αυτό που πολλές φορές τον οδηγεί στην σωστή λύση, που πρέπει να πάρει. Του αρέσει η ενημέρωση, διαβάζει πολλά βιβλία, βλέπει ντοκιμαντέρ και θα κάνει έρευνα στο διαδίκτυο για κάποιο θέμα που θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα. Κρατάει τη γνώμη του για τον εαυτό του και την εκφράζει μόνο όταν του ζητηθεί.

2. Έρωτας και αγάπη

Ο Ιχθύς είναι ερωτιάρης και αγαπησιάρης. Επιδιώκει την τρυφερότητα, τον ερωτισμό, την κοντινή ψυχική επαφή. Θα αγοράσει λουλούδια, θα ετοιμάσει γεύμα, θα στρώσει στο κρεβάτι ροδοπέταλα, θα προγραμματίσει ερωτικό ταξίδι και θα κάνει ότι μπορεί για να ζήσει τον έρωτα στο μεδούλι του. Αναζητά την αγάπη χωρίς να ζητάει πολλά πράγματα, είναι της κατηγορίας προσφέρω χωρίς να ζητάω.

3. Δοτικοί και γενναιόδωροι

Ο Ιχθύς είναι πολύ δοτικός και γενναιόδωρος με τους ανθρώπους του οικείου του περιβάλλοντος. Συνήθως έχει κάνει την αποταμίευσή του και έχει εξασφαλίσει ένα κομπόδεμα για το μέλλον. Θα είναι ανοιχτός στο να συμπαρασταθεί σε κάποιον που αγαπά και σε ψυχολογικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο.

4. Τάσεις φυγής

Ο Ιχθύς έχει τάσεις φυγής και ας είναι και με την φαντασία του. Του αρέσει να φτιάχνει φανταστικές ιστορίες και να είναι ο πρωταγωνιστής. Είναι ένας τρόπος για να χαλαρώσει και να περάσει όμορφα, τον βοηθάει πολλές φορές στο να κοιμηθεί ήσυχα. Όταν έχει τη δυνατότητα προγραμματίζει μικρά ταξιδάκια, για να συλλέξει νέες εικόνες και να ζήσει νέες εμπειρίες, μακρυά από την πεζή του καθημερινότητα.

5. Δημιουργικοί

Ο Ιχθύς έχει στο dna του την δημιουργία σε όλα τα επίπεδα. Του αρέσει να φτιάχνει πράγματα και η ικανοποίηση που νιώθει όταν τα ολοκληρώνει, είναι η ενέργεια που χρειάζεται για να συνεχίσει τη ζωή του. Μπορεί να σχεδιάσει έναν πίνακα ζωγραφικής και στη συνέχεια να προσθέσει και άλλα υλικά που δεν έχει φανταστεί κάποιος άλλος. Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο που δίνει στην τέχνη νέα στοιχεία, τον βοηθάει σε αυτό το extreme της φαντασίας του.

6. Λίγοι φίλοι και καλοί

Ο Ιχθύς δεν θέλει πολύ κόσμο στα πόδια του. Όταν αποφασίσει να κάνει οικογένεια θα επιλέξει να κάνει ένα παιδί για να του δώσει ότι καλύτερο μπορεί. Έχει αρκετές ιδιοτροπίες και οι φίλοι του, αυτοί δηλαδή που θα τον ανεχθούν, είναι λίγοι και καλοί. Θέλει να ξέρει ότι θα σηκώσει το τηλέφωνο στις 05:00 το πρωί και θα μιλήσει για το πρόβλημά του ή για την χαρά του με τον φίλο του, σαν να ήταν ο αδελφός του. Στο σχολείο όπως και στην εργασία του μετέπειτα θα κάνει παρέα με λίγους που θα τους ακολουθήσει όμως για μία ζωή.

Photo cover:pixabay.com/coralineort/nature

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα