Ένα απίστευτο σκηνικό στην Καστοριά: Πιανίστρια παίζει πιάνο στη μέση της λίμνης – (φωτό+ βίντεο)

Ένα βίντεο με μαγευτικές εικόνες που σε ταξιδεύουν έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες και οι χρήστες τους διαδικτύου δεν χορταίνουν να το βλέπουν. Πρωταγωνίστρια στο μοναδικό αυτό θέαμα που στήθηκε στη λίμνη της Καστοριάς, είναι γι’ ακόμη μία φορά, η Έλενα Ξυδιά.

Γνωστή και ως “ιπτάμενη πιανίστρια”, η Λαρισαία καλλιτέχνις μετά την «πτήση» της με πιάνο πάνω από την κοιλάδα των Τεμπών, επιστρέφει με εντυπωσιακές εικόνες από τη λίμνη της Καστοριάς.

Η Έλενα Ξυδιά παίζει πιάνο στη μέση της λίμνης, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την προώθηση της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς της πόλης και μετά από συνεργασία τον τοπικό Δήμο. Το event σκηνοθέτησε ο Πασχάλης Μάντης, από τη Λάρισα, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει και την «πτήση» πάνω από τα Τέμπη.

Το πιάνο μεταφέρθηκε με ειδική πλωτή πλατφόρμα μέχρι τη μέση της λίμνης, ενώ η πιανίστρια μετέβη εκεί με βάρκα. Στη συνέχεια, ξεκίνησε να παίζει τα αγαπημένα της κομμάτια, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα στο όμορφο φυσικό τοπίο της Καστοριάς.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα