Η Δανάη Μπάρκα θα κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων – Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Η Δανάη Μπάρκα πολύ συχνά μιλάει ανοιχτά για προσωπικά της θέματα και μοιράζεται με τον κόσμο διάφορες σκέψεις της. Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής Πάμε Δανάη, πως το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση (κατάψυξη) ωαρίων.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαν στην εκπομπή για τη γέννηση του μωρού της Πάρις Χίλτον μέσω παρένθετης μητέρας, η Δανάη Μπάρκα πήρε την “πάσα” για να κάνει τη δική της αποκάλυψη.

Θα κάνω τη διαδικασία τους επόμενους μήνες

«Η κατάψυξη ωαρίων έχει ακουστεί το τελευταίο διάστημα κατά κόρον. Είναι μια διαδικασία που είναι πολύ σημαντικό να την κάνουμε τα κορίτσια και δεν πρέπει να φοβόμαστε ότι είμαστε μικρές. Εγώ τώρα που θα κάνω αυτή τη διαδικασία τους επόμενους μήνες, δεν σημαίνει ότι επειδή είμαι 30 είμαι μικρή για αυτή τη διαδικασία, ειδικά τώρα είναι η καλύτερη περίοδος», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό οι άνθρωποι να ενημερωνόμαστε, να προλαβαίνουμε πράγματα, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε παιδί. Εγώ όταν έρθει η διαδικασία τώρα σε λίγους μήνες θα την μοιραστώ και δημόσια».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα