Μπρουκ Σιλντς: Η κομψή αλλά και σέξι εμφάνιση με το κόκκινο σακάκι χωρίς τοπ από μέσα

ΗΜπρουκ Σιλντς είναι σίγουρα μια πολύ γοητευτική και εντυπωσιακή γυναίκα σε οποία ηλικία και αν βρίσκεται. Οι δημόσιες εμφανίσεις της τραβούν τα βλέμματα αλλά και τα φωτογραφικά κλικ καθώς κάθε φορά έχει τον τρόπο να εντυπωσιάζει. Έτσι και τώρα, με τη στυλιστική της επιλογή, η οποία αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της έκανε ακόμα μια εντυπωσιακή, κομψή αλλά και σέξι εμφάνιση, την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ηθοποιός επέλεξε ένα κατακόκκινο κοστούμι, τάση που φορέθηκε πολύ στις πασαρέλες των εβδομάδων μόδας, ενώ πήγε το σύνολό της ένα βήμα παρακάτω, υιοθετώντας και το naked trend, φορώντας δηλαδή το σακάκι χωρίς τοπ από μέσα. Τα μαλλιά της έπεφταν στους ώμους σε χαλαρούς κυματισμούς, ενώ συμπλήρωσε το look της με διακριτικά κοσμήματα.

Δείτε την εμφάνισή της:

Λίγες ημέρες αργότερα έκανε μία ακόμη ανάρτηση, αυτή τη φορά παρέα με την κόρη της, Grier Hency, όπου βρέθηκαν στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και παρακολούθησαν το show της σχεδιάστριας Son Jung Wan. Και σε αυτή την εμφάνισή της ήταν εντυπωσιακή:

Δείτε επίσης

Share: