Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φτιάχνει pancakes και η Βικτόρια τον παρακολουθεί γελώντας

O Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ περνούν όμορφες οικογενειακές και προσωπικές στιγμές και πολλές από αυτές τις μοιράζονται με τους ακολούθους τους στα social media. Έτσι και αυτή τη φορά μοιράστηκαν μια εμπειρία τους στην κουζίνα… Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φτιάχνει pancakes και η Βικτόρια τον παρακολουθεί και ξεσπά σε γέλια.
Συγκεκριμένα το ζευγάρι γιόρτασε την “Ημέρα Pancake” και μοιράστηκε στο Instagram video στα οποία βλέπουμε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και επιχειρηματία να τα φτιάχνει.

Ο ίδιος ήθελε να αποδείξει στη σύζυγό του πως μπορεί να φτιάξει μια λαχταριστή τηγανίτα και να πετύχει ακόμη και το αναποδογύρισμα στο τηγάνι.
Στο video, ωστόσο, που μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό, δεν τα κατάφερε και τόσο καλά… Ενώ η πρώτη προσπάθεια πέτυχε, στη δεύτερη το pancake καταλήγει στη μπλούζα του με τη σύζυγό του, που παρακολουθεί, να ξεσπά σε γέλια.

Η Βικτόρια στο δικό της προφίλ στο Instagram μοιράστηκε ένα ακόμη video του συζύγου της, στο οποίο αυτή τη φορά τα καταφέρνει μια χαρά, αν και απ΄ότι σχολίασαν οι ακόλουθοί της αυτά δεν ήταν pancakes αλλά κρέπες…

Δείτε επίσης

Share: