Πως να κερδίσεις την καρδιά ενός Ιχθύ

Ο Ιχθύς είναι ένα βαθιά συναισθηματικό ζώδιο και αυτό τον κάνει κυκλοθυμικό με δυσκολία στην επικοινωνία. Στη σχέση του θα πρέπει να υπάρχει τεράστια υπομονή και το ταίρι του θα πρέπει να ξέρει να υποχωρεί. Είναι δύσκολο να προσεγγίσεις και να μαγνητίσεις έναν Ιχθύ. Υπάρχουν όμως κάποια μυστικά που θα σε βοηθήσουν, υπομονή να έχεις και όλα γίνονται.

1. Μίλα του ανοιχτά και πες του τι αισθάνεσαι

Ο Ιχθύς θέλει επιβεβαίωση και προσέγγιση με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Κάνε του ερωτική εξομολόγηση σε ένα παραμυθένιο σκηνικό και θα απελευθερωθεί, θα εκφράσει τα συναισθήματά του. Ποτέ μην περιμένεις να κάνει ο Ιχθύς το πρώτο βήμα, θα γεράσεις και δεν θα το έχεις καταλάβει. Κάνε του το τραπέζι με ένα καλό φαγητό, κρασί, μουσική και όλα θα πάνε καλά.

2. Αφεθείτε στον ρομαντισμό

Ο Ιχθύς είναι ρομαντικός και εκεί πρέπει να στοχεύσεις. Θα οργανώσεις βόλτα στη θάλασσα για να δείτε το ηλιοβασίλεμα., Στο αυτοκίνητο θα παίζει ρομαντική μουσική, θα του κάνεις έκπληξη και θα βγάλεις μία σαμπάνια με ένα ποτήρι για να πιείτε και οι δύο. Κάντε μία ρομαντική βόλτα στη παραλία και μίλησέ του για τα αισθήματά σου. Αν δεν τα καταφέρεις με αυτόν τον τρόπο, τότε άλλαξε στόχο.

3. Κατανόησε τον χαρακτήρα του

Ο Ιχθύς είναι δύσκολη περίπτωση, ο χαρακτήρας του έχει σκαμπανεβάσματα που εκφράζονται με υπερβολές. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ή να φύγεις για να ηρεμήσει, ή να μείνεις και να το πολεμήσεις μαζί του, αλλά αυτό θέλει γερά νεύρα. Θα το εκτιμήσεις ότι θα του φερθείς με ειλικρίνεια και κατανόηση στα ξεσπάσματά του.

4. Ερωτεύονται τους ευαίσθητους ανθρώπους

Ο Ιχθύς εκτιμάει και συγκινείται από την ευαισθησία και την καλοσύνη της ψυχής του ανθρώπου. Σίγουρα παίζει ρόλο η εξωτερική εμφάνιση, αλλά πολλές φορές τον κερδίζει η καλοσύνη και η ευαισθησία της ψυχής του ανθρώπου. Του αρέσει να προσφέρει καθώς θέλει να βλέπει και τους άλλους να προσφέρουν.

5. Εκτιμάει την ευγένεια

Ο Ιχθύς είναι ο άρχων της ευγένειας, είναι θέμα χαρακτήρα και ανατροφής, Είναι ο ίδιος πολύ ευγενής και έχει την απαίτηση από το ταίρι του να έχει έμφυτη την ευγένεια. Λειτουργεί σαν μία διαχρονική αξία και είναι μία αξία που του κάνει κλικ.

6. Κάνε όνειρα μαζί του

Ο Ιχθύς είναι το πιο ονειροπόλο ζώδιο, κάντε όνειρα μαζί του και θα του κερδίσετε την καρδιά. Διαβάστε του ποίηση στην πανσέληνο, χορέψτε μαζί του στην βροχή, φτιάξτε πυργάκια στην άμμο.

Photo cover:pixabay.com/Darkmoon_Art/star

Διαβάστε επίσης:

Share: