Ο Χάρι Στάιλς βοήθησε ξανά φαν του να κάνει coming out στους γονείς της (βίντεο)

Ο Χάρι Στάιλς το έκανε ξανά. Μετά τη συναυλία του στο Γυουέμπλεϊ, τον περασμένο Ιούνιο, όπου είχε βοηθήσει έναν φαν του από την Ιταλία να κάνει coming out, πράττει το ίδιο με μία νεαρή θαυμάστριά του.

Αυτή τη φορά έγινε σε μια συναυλία στη Μελβούρνη κατά τη διάρκεια της διεθνούς περιοδείας του στην Αυστραλία. Ο Χάρι Στάιλς ξεκίνησε την πρώτη του συναυλία στη Μελβούρνη στο Marvel Stadium το βράδυ της Παρασκευής, στην οποία βρέθηκαν 53.000 θαυμαστές.

Κι ενώ βρισκόταν στη σκηνή, εντόπισε μια φαν, ονόματι Fauve που κρατούσε ένα πλακάτ, το οποίο έγραφε: «Βοήθησέ με να κάνω coming out!!! Η μαμά είναι δίπλα μου και ο μπαμπάς στο επίπεδο 2, στο διάζωμα 41».

«Ανεβαίνεις στους ουρανούς της ελευθερίας Fauve, απόλαυσέ το»

Ο Χάρι Στάιλς διάβασε το μήνυμα δυνατά και στη συνέχεια αστειεύτηκε για το πώς η μαμά της Fauve μπορεί να το ήξερε ήδη αφού εκείνος μόλις την είχε δείξει και το είχε πει.

«Αλλά θα θέλατε να περάσουμε από τη διαδικασία του coming out σε αυτή την Love On Tour;» είπε. Ο τραγουδιστής στη συνέχεια ζήτησε λίγη «μουσική ιδανική για coming out» και ξεσήκωσε το κοινό καθώς ξεκίνησε να χορεύει.

«Ανεβαίνεις στους ουρανούς της ελευθερίας Fauve, απόλαυσέ το» είπε.

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, με τους θαυμαστές του Χάρι Στάιλς να τον αποθεώνουν για τη βοήθεια που προσφέρει στους θαυμαστές τους να κάνουν το αποφασιστικό και δύσκολο – τις περισσότερες φορές -βήμα του coming out.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα