Τα δύο πιο ερωτικά ζώδια

Όλα τα ζώδια έχουν ερωτική ρίζα, αλλά ο Ταύρος και ο Καρκίνος είναι τα δύο ζώδια που ανθίζουν από έρωτα. Ψάχνουν γιατί πιστεύουν ότι υπάρχει η αληθινή αγάπη και ο ζωντανός έρωτας. Ουσιαστικά ψάχνουν το άλλο τους μισό για να πορευτούν μαζί του.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που κάνει λίγες και μακροχρόνιες σχέσεις. Θέλει να έχει έναν άνθρωπο δίπλα του ,που θα είναι πιο αδύναμος από τον ίδιο και θα χρειάζεται την προστασία του. Ο Ταύρος όταν ξέρει ότι προσφέρει τονίζεται η αυτοπεποίθησή του και γεμίζει τις μπαταρίες του. Ψάχνει μία ωραία εξωτερική εμφάνιση και έναν ιδιαίτερο ρομαντισμό. Του αρέσει το σεξ και κάνει πολλά δώρα στο ταίρι του. Όταν ο Ταύρος ερωτευτεί μπορεί να κάνει πολλές παραχωρήσεις, είναι κάτι που τονίζω, διότι ο Ταύρος γενικότερα είναι ξεροκέφαλος και δεν κάνει υποχωρήσεις.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο της πραγματικής αγάπης και της οικογένειας. Ο Καρκίνος θυσιάζεται για την οικογένειά του. Δεν κάνει εύκολα σχέση μέχρι να καταλάβει ότι βρήκε το άλλο του μισό. Θέλει ο σύντροφο του να είναι ένα συνονθύλευμα εραστή, μπαμπά, φίλου, κτλ. Σε αυτόν τον άνθρωπο θα δώσει την καρδιά του, την θετική του ενέργεια, την αγάπη του και τον έρωτά του. Θέλει να γεράσει χέρι χέρι με τον άνθρωπο που επέλεξε να έχει δίπλα του. Είναι γεμάτος εκπλήξεις, και δώρα. Του αρέσει να δημιουργεί ερωτικές νύχτες γεμάτες πάθος.

Photo cover:pixabay.com/Dr StClaire 

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα