Το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο μεγάλωσε και περπάτησε στο πρώτο της show στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο μεγάλωσε και περπάτησε στο πρώτο του show στο Μιλάνο, στην Εβδομάδα Μόδας.
Κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας της Diesel στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, αυτή την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, ένα μοντέλο τράβηξε ιδιαίτερα τα βλέμματα, καθώς πρόκειται για το κορίτσι που είχε βραβευτεί ως το πιο όμορφο στον κόσμο. Τώρα η Γαλλίδα Thylane Blondeau, είναι 21 ετών και είναι μοντέλο.
Τα τζιν ήταν προφανώς στο επίκεντρο κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας που παρουσίαζε τη συλλογή φθινοπώρου-χειμώνα 2023-2024 της Diesel , η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου . Αλλά το πολύ επιθυμητό υλικό ήταν σχεδόν ανεβασμένο από ένα από τα μοντέλα που εμφανίστηκαν στην πασαρέλα. Το πιο όμορφο κοριτσάκι στον κόσμο (εξελέγη το 2007) πράγματι παρέλασε για την Diesel κατά τη διάρκεια αυτής της ιταλικής εβδομάδας μόδας. Στα 21 του, το it-girl με 6,5 εκατομμύρια followers τράβηξε έτσι όλα τα βλέμματα κατά τη διάρκεια της επίδειξης του ιταλικού label.

H Thylane Blondeau ψηφίστηκε το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο το 2007.
Η κόρη της πρώην τηλεοπτικής παρουσιάστριας Véronika Loubry και του ποδοσφαιριστή, Partick Blondeau εντυπωσίασε το κοινό περπατώντας στην πασαρέλα της Diesel φορώντας ένα crop top που αποκάλυπτε τους τσιμεντένιους κοιλιακούς της και μια μακριά φούστα με διαφανή ένθετα που αποκάλυπταν εν μέρει τα όμορφα πόδια της.

Από πού προκύπτει όμως αυτός ο τίτλος του «ομορφότερου μικρού κοριτσιού στον κόσμο»; Ήταν στην πραγματικότητα το 2007, όταν ήταν μόλις 6 ετών, που η Thylane Blondeau ονομάστηκε το πιο όμορφο κοριτσάκι στον κόσμο από το περιοδικό TC Candler . Με τα διαπεραστικά μπλε μάτια της, το μουτρωμένο ύφος και τα ξανθά μαλλιά, η κόρη της Véronika Loubry ήταν πράγματι ένα αξιολάτρευτο παιδί. Ένα αγγελικό πρόσωπο που του επέτρεψε επίσης να ασχοληθεί πολύ νωρίς με το μόντελινγκ. Το 2005, σε ηλικία μόλις 4 ετών, η Thylane Blondeau παρέλασε για τον Jean-Paul Gaultier στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Και στα 10 της πόζαρε για τη Vogue. Από τότε, το πιο όμορφο κοριτσάκι στον κόσμο μεγάλωσε. Και στα 21 της, σήμερα η Thylane Blondeau δείχνει μια εκπληκτική ομορφιά που δεν σταματά ποτέ να σαγηνεύει τον κόσμο της μόδας.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα