Τρία χρόνια χωρίς τον Κώστα Βουτσά – Η συγκινητική ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού (φωτό)

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, από την ημέρα που ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή. Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο “αιώνιος έφηβος” του ελληνικού κινηματογράφου δεν είναι πια μαζί μας και κανείς δεν τον ξεχνά.

Πολύ περισσότερο η οικογένειά του. Η Αλίκη Κατσαβού, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση.

Η συγκινητική ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού

Συγκεκριμένα, ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία του Κώστα Βουτσά, γράφοντας:

«Κώστα, πέρασαν κιόλας τρία χρόνια! Όλο αυτό τον καιρό περπατήσαμε χεροπιασμένοι με το Φοίβο, ανάμεσα σε λογιών – λογιών χαλάσματα, μα μείναμε χαμογελαστοί και αντέξαμε. Αύριο θα είναι η επέτειος του γάμου μας και το Google photos θα μου θυμίσει εκείνες τις μέρες τις γελαστές που είχα τον γιο σου στην κοιλιά μου. Μα χθες άνοιξα την ντουλάπα σου κι έκλαψα λίγο.

Σε έχω πάντα στην κουΐντα μαζί μου. “Να βγαίνεις στη σκηνή – έλεγες – σαν κάποιος να σου έχει δώσει κλωτσιά”. Έφτιαξα και ένα βίντεο για σένα που θα παίξει στο χειροκρότημα στη σημερινή παράσταση. Για μένα το έφτιαξα! Να θυμηθώ πώς είναι να πατώ το σανίδι μαζί σου! Για να συντηρώ μέσα μου την ελπίδα ότι οι τζίτζικες που κάνουν την καρδιά να τραγουδάει, θα είναι ακόμα χρήσιμοι στο αύριο που ξημερώνει!».

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου, σε ηλικία 88 ετών. Με την Αλίκη Κατσαβού είχαν αποκτήσει έναν γιο, τον Φοίβο.

Διαβάστε επίσης

Share: