Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ εμφανίστηκε στα βραβεία SAG με μπαστούνι – «Είναι μάλλον η τελευταία μου απονομή»

H Κριστίνα Άπλγκεϊτ εμφανίστηκε με μπαστούνι στα βραβεία SAG 2023, δηλώνοντας πως μάλλον αυτή θα είναι η τελευταία τελετή απονομής, στην οποία θα βρεθεί ως ηθοποιός. Είναι γνωστό ότι η 51χρονη ηθοποιός έχει διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας η οποία δεν της επιτρέπει να εργάζεται πλέον, με τους ίδιους ρυθμούς.

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με τη 12χρονη κόρη της, Σέιντι Γκρέις φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα, ενώ στηριζόταν σε ένα μπαστούνι διακοσμημένο με διάφορα μηνύματα. Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ ήταν υποψήφια για την καλύτερη ερμηνεία από γυναίκα ηθοποιό ως «Jen Harding» στην κωμωδία του Netflix «Dead to Me», γεγονός που σηματοδοτεί την έκτη της υποψηφιότητα για SAG.

Συγκεκριμένα είχε πει: «Είναι η τελευταία μου απονομή βραβείων ως ηθοποιός πιθανότατα, οπότε είναι κάπως μεγάλη υπόθεση για εμένα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στους Los Angeles Times.«Αυτή τη στιγμή, δεν θα μπορούσα να φανταστώ να σηκώνομαι στις 5 το πρωί και να περνάω 12 με 14 ώρες σε ένα πλατό. Δεν το έχω αυτό μέσα μου αυτή τη στιγμή».

Η ηθοποιός είχε δηλώσει στους LA Times ότι ενώ θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική, λόγω της κατάστασής της, σκοπεύει να συνεχίσει να εργάζεται.

«Θα κάνω ένα σωρό voice-overs για να βγάλω κάποια χρήματα για να σιγουρευτώ ότι η κόρη μου θα έχει να φάει και θα έχουμε ένα αξιοπρεπές σπίτι», είχε πει. Η κατάσταση της Άπλγκεϊτ με τη σκλήρυνσης κατά πλάκας, την ανάγκασε προηγουμένως να διακόψει τα γυρίσματα της τρίτης και τελευταίας σεζόν του «Dead to Me», καθώς χρειαζόταν επειγόντως θεραπεία. Η παραγωγή συνεχίστηκε λίγους μήνες αργότερα και η 3η σεζόν κυκλοφόρησε στις 17 Νοεμβρίου 2022.

Δείτε επίσης

Share: