Μαντόνα: Πέθανε ο μεγαλύτερος αδερφός της – Ήταν αλκοολικός και άστεγος για χρόνια

Η συγκεκριμένη περίοδος δεν είναι καλή για τη Μαντόνα. Λίγες ημέρες μετά, τον χωρισμό της και τα προσωπικά χτυπήματα που δέχεται για την εμφάνισή της και τις πλαστικές επεμβάσεις, ήρθε τώρα ο θάνατος του μεγαλύτερου αδελφού της.

Ο Άντονι Τσικόνε πέθανε σε ηλικία 66 ετών, και η είδηση έγινε γνωστή από τον κουνιάδο του Τζο Χένρι, ο οποίος όμως δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το bbc.com, ο 66χρονος στο παρελθόν είχε παλέψει με τον αλκοολισμό ενώ υπήρξε άστεγος για πολλά χρόνια. Μέχρι στιγμής, η Μαντόνα δεν έχει σχολιάσει δημόσια τον θάνατο του αδελφού της, αλλά έκανε like στη δημοσίευση του Τζο Χένρι.

“Είμαι ένα μηδέν στα μάτια τους”

Η αλήθεια είναι πως τα αδέλφια δεν είχαν πάντα τις καλύτερες σχέσεις. Ο Άντονι είχε αποξενωθεί από την οικογένειά του ενώ τους κατηγορούσε δημοσίως ότι δεν νοιάζονταν για εκείνον. «Είμαι ένα μηδέν στα μάτια τους – ένα μη άτομο. Είμαι μια αποτυχία», είχε δηλώσει στη Daily Mail το 2011.

«Αν πέθαινα, η οικογένειά μου πιθανότατα δεν θα το γνώριζε ή δεν θα ενδιαφερόταν για έξι μήνες», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων. Αργότερα, το 2017, αναφέρθηκε ότι είχε ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα απεξάρτησης και επανασυνδέθηκε με την οικογένειά του.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα