Ο Ράσελ Κρόου “έφαγε” πόρτα από εστιατόριο λόγω της εμφάνισής του – Η επική απάντηση της ιδιοκτησίας

Συμβαίνει και στα καλύτερα και διάσημα σπίτια: να “φας” πόρτα από μαγαζί λόγω εμφάνισης. Και όποιος δεν το πιστεύει, ας ρωτήσει και τον Ράσελ Κρόου, ο οποίος και πόρτα” έφαγε”- μαζί με τη σύντροφό του -και είδε μετά το εστιατόριο να τον τρολάρει στα social media.

Ο διάσημος ηθοποιός και η Britney Theriot, σύμφωνα με τη New York Post, επισκέφτηκαν το διάσημο εστιατόριο Mr. Miyagi,στη Μελβούρνη. Αλλά το προσωπικό δεν τους επέτρεψε την είσοδο καθώς το ντύσιμό τους δεν πληρούσε τον ενδυματολογικό κώδικα του καταστήματος.

Το ζευγάρι πήγε στο εστιατόριο, φορώντας τα ρούχα με τα οποία είχαν παίξει τένις λίγη ώρα πριν. Ωστόσο, το κατάστημα εστίασης έχει αυστηρή πολιτική dress code που απαγορεύει τα ρούχα εργασίας, τα καθημερινά ρούχα και τις σαγιονάρες. Ο υπάλληλος του εστιατορίου δεν αναγνώρισε τον Ράσελ Κρόου και η διεύθυνση του καταστήματος τον υπερασπίστηκε, αναφέροντας ότι κανένας δεν είναι υπεράνω των κανόνων.

Ο Christian Clay, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, δήλωσε ότι αντιμετωπίζει όλους ισότιμα, ανεξάρτητα από την κοινωνική τους θέση. Πρόσθεσε ότι η πολιτική του ενδυματολογικού κώδικα του εστιατορίου δεν είναι παράλογη και ότι ο ίδιος δεν θα προσπαθούσε να πάει σε ένα πολυτελές εστιατόριο με σαγιονάρες και σορτς.

«Ντύσου smart casual, εκτός αν είσαι ο Ράσελ Κρόου, τότε φόρα ό,τι να ‘ναι»

Το εστιατόριο απευθύνθηκε ωστόσο στον ηθοποιό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας συγγνώμη για την παρεξήγηση ενώ τον κάλεσε να τους επισκεφθεί ξανά.

Έγραψε συγκεκριμένα:

“Κατά την τελευταία σας επίσκεψη φαίνεται ότι ξεκινήσαμε στραβά. Μετά από πολύ προβληματισμό για το τι συνέβη, κάναμε μια μόνιμη αλλαγή στο dress code μας.

Θα χαρούμε να σας δούμε ξανά στο μέλλον, είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στον κύριο Μιγιάγκι.”

Το περιστατικό όπως ήταν επόμενο έγινε viral, μετά και την επική απάντηση του εστιατορίου για το ζήτημα που δημιουργήθηκε, ενημερώνοντας την πολιτική του κώδικα ενδυμασίας στο Instagram, με μια πινακίδα που έγραφε: «Ντύσου smart casual, εκτός αν είσαι ο Ράσελ Κρόου, τότε φόρα ό,τι να ‘ναι».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα