Αντώνης Ρέμος

Η γυναίκα που χόρεψε εκπληκτικό ζεϊμπέκικο κι έκανε τον Ρέμο να αναφωνήσει: “Ποιος Μπισμπίκης και μα@@ες”

Εδώ και μία εβδομάδα, το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη έχει γίνει viral και θέμα συζήτησης. Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, συζητείται γιατί οι στροφές που πήρε ο ηθοποιός στην πίστα του Έναστρον, με τη Δέσποινα Βανδή να του τραγουδά, δεν είναι και οι καλύτερες που έχουμε δει. Και σε κάποια σημεία, έμοιαζε και με ένα κράμα μπαλέτου, ζεϊμπέκικου, πατάω σταφύλια και κλωτσάω πανεράκια με λουλούδια.

Αλλά, όπως φαίνεται ένα άλλο ζεϊμπέκικο ήρθε να επισκιάσει εκείνο του Μπισμπίκη. Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral το βίντεο μιας νεαρής γυναίκας, η οποία χορεύει ζεϊμπέκικο στην πίστα, ενώ τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος και αποθεώθηκε από το κοινό.

Η αποθέωση από Ρέμο και η ατάκα για Μπισμπίκη

Η νεαρή γυναίκα χορεύει πολύ ωραία και οι χρήστες στο Τικ Τοκ, όπου ανέβηκε το βίντεο, την αποθεώνουν. Το ίδιο έκανε και ο Αντώνης Ρεμος από πίστας, ο οποίος ακούγεται κάποια στιγμή να λέει: «Μπράβο κοπελάρα μου, αυτά είναι. Μπισμπίκης και μαλ…, αυτά είναι ζεϊμπέκικα», ενώ «λούζει» την κοπέλα με λουλούδια.

Τα πανέρια κάλυψαν την πίστα, ενώ ο τραγουδιστής την αγκάλιασε για να τη συγχαρεί για το πάθος της, ενώ το κοινό την καταχειροκρότησε.

Δείτε το βίντεο

@alexandrostzan

♬ πρωτότυπος ήχος – Alex.tzan

Το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη

Διαβάστε επίσης

Share: