Η Νταϊάν Κρούγκερ μιλάει για την επιθυμία της να γίνει μητέρα – «Θα είχα κάνει παιδί με ή χωρίς άντρα»

«Θα είχα κάνει παιδί με ή χωρίς άντρα» εξομολογείται η Νταϊάν Κρούγκερ μιλώντας για την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Με τον αρραβωνιαστικό της Norman Reedus, η Νταϊάν Κρούγκερ καλωσόρισε ένα κοριτσάκι που ονομάζεται Nova τον Νοέμβριο του 2018.

Η Νταϊάν Κρούγκερ αφού αρραβωνιάστηκε τον Αύγουστο του 2018 με τον ηθοποιό Norman Reedus, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας «Sky», απέκτησε το πρώτο της παιδί τον Νοέμβριο του 2018. Πολύ διακριτικοί για την ιδιωτική τους ζωή, οι δύο ηθοποιοί δεν είχαν αποκαλύψει ποτέ το όνομα του κοριτσιού τους τρία χρόνια μετά τη γέννησή της. Τώρα, η ηθοποιός μερικές φορές μοιράζεται σπάνιες φωτογραφίες του αρραβωνιαστικού της με την κόρη τους στον λογαριασμό της στο Instagram. Καλεσμένη, πριν λίγες μέρες, στο podcast « Divorced, Not Dead », που παρουσιάστηκε από τη φίλη της Caroline Stanbury, η Κρούγκερ εκμυστηρεύτηκε την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Ένα όνειρο που θα είχε ακόμη και αν δεν είχε γνωρίσει κανέναν και ήταν μόνη της.

“Το απόλυτα καλύτερο πράγμα”
«Ίσως αυτό που λένε οι άνθρωποι για τις γυναίκες, ότι το ρολόι χτυπάει ξαφνικά, ισχύει», είπε η Νταϊάν Κρούγκερ. Η αλήθεια είναι ότι θα είχα κάνει ένα παιδί με ή χωρίς έναν άντρα δίπλα μου. Στη συνέχεια, η ηθοποιός εξήγησε ότι η επιθυμία της να γίνει μητέρα εμφανίστηκε όταν ήταν στα τριάντα της. “Σκεφτόμουν, “Γιατί τα κάνω όλα αυτά; Γιατί τρέχω τόσο σκληρά, προσπαθώντας να βγάλω χρήματα και να ζήσω αυτή τη ζωή; Τι νόημα έχει όλο αυτό;” », θυμήθηκε. Πριν γνωρίσει τον Norman Reedus, η Νταϊάν Κρούγκερ είχε προσπαθήσει να κάνει ένα παιδί στην προηγούμενη σχέση της με τον Αμερικανό ηθοποιό Joshua Jackson, πράγμα που δεν έγινε.

Όταν βρέθηκε μόνη της το 2016, οι επιθυμίες της για μητρότητα ήταν ακόμα παρούσες. «Σκέφτηκα, «Α, ξέρεις τι; Μπορεί να είναι πιο εύκολο να το κάνεις μόνη ούτως ή άλλως. Δεν χρειάζεται να ζητήσετε από κανέναν άδεια για το σχολείο ή το πού θα ζήσετε. Ας το κάνουμε για εμάς», είπε η ηθοποιός. Όμως, όταν συνάντησε τον Norman Reedus, τα πράγματα έγιναν «φυσικά». «Η Nova ήρθε πραγματικά όταν δεν το περίμενα και τη χρειαζόμουν περισσότερο στη ζωή μου», είπε. Ήταν το απόλυτο καλύτερο πράγμα που συνέβη ποτέ σε μένα, σε εμάς, στη ζωή μου. Τον περασμένο Νοέμβριο, η Νταϊάνα Κρούγκερ είπε στο περιοδικό «Tatler» ότι πίστευε ότι ήταν αδύνατο να γίνει μητέρα…

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα