Τα δύο ζώδια που θεωρούν τον έρωτα απαραίτητο στη ζωή τους

Ο έρωτας για σχεδόν όλους του ανθρώπους είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής και της ύπαρξης. Υπάρχουν όμως δύο ζώδια που θέλουν να ζουν τον έρωτα όλες τις ώρες και μέρες του χρόνου. Χωρίς έρωτα δεν έχουν οξυγόνο και φως στη ζωή τους. Είναι τα δύο ζώδια που βιώνουν τον έρωτα και την αγάπη μέχρι το μεδούλι. Ο Καρκίνος και ο Ζυγός είναι τα δύο ζώδια που κάνουν τη διαφορά στο βαρύμετρο του έρωτα και της αγάπης.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο του έρωτα και της αγάπης. Έχει την ικανότητα να απογειώσει τον άνθρωπο που θα ερωτευτεί. Θα τον φροντίσει, θα τον νταντέψει, θα τον ταΐσει, θα τον κοιμίσει στην αγκαλιά του, θα του χαρίσει μαγικές ερωτικές βραδιές, θα του δώσει το απόλυτο! Θα φτιάξει σκηνικά και ιστορίες στο μυαλό του που σιγά σιγά θα τις υλοποιεί, αφήνοντας το ταίρι άναυδο. Πίστευε πάντα ότι αυτά τα βλέπει μόνο στις ταινίες και τώρα τα ζει.

Ζυγός

Ο Ζυγός επειδή είναι ερωτευμένος με τον εαυτό του και τον αγαπάει πολύ, έχει τον τρόπο να υλοποιεί τα συναισθήματά του. Προσέχει πολύ την εμφάνισή του και αυτό τον βοηθάει, του δίνει γοητεία και είναι εύκολο να πέσετε θύμα του, χωρίς να το καταλάβετε. Έχει και τη θέληση και τον τρόπο να ερωτευτεί και να αγαπήσει. Του αρέσει η ωραία εξωτερική εμφάνιση αλλά τον ιντριγκάρει και ένα κοφτερό μυαλό, χωρίς το απόλυτο για αυτόν εξωτερικό περιτύλιγμα. Πολλές φορές όμως πετυχαίνει και τα δύο και αυτό του δίνει τη κινητήρια δύναμη να δώσει έρωτα και αγάπη μαζί.

Photo cover:pixabay.com/stocksnap-people

Διαβάστε επίσης:

Share: