Σακίρα: “Χείμαρρος” στην πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό – «Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση γι’ αυτές τις γυναίκες»

Την πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό της με τον Πικέ, έδωσε η Σακίρα και πραγματικά ήταν “χείμαρρος”!

Η Κολομβιανή σταρ μίλησε στο μεξικανικό κανάλι Canal Estrellas και τα είπε έξω από τα δόντια για τον πρώην της και τη σχέση του με την Κλάρα Κία, για χάρη της οποίας παράτησε την οικογένειά τους.

«Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση που προορίζεται για τις γυναίκες που δεν υποστηρίζουν άλλες γυναίκες» ήταν η σκληρή ατάκα της Σακίρα για την Κλάρα Κια.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πόσο προσωπικοί είναι οι στίχοι των τραγουδιών της, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Μέσα από τα τραγούδια μου ένιωθα πάντα ότι μπορώ και έχω επίσης καθήκον να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου και να τη δανείσω σε εκείνους που μπορεί να μην μπορούν να μιλήσουν».

https://twitter.com/PopBase/status/1630640408295526401

“Έχαψα αυτή την ιστορία, πως μια γυναίκα χρειάζεται έναν άνδρα…”

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, είπε ότι πλέον έχει «περισσότερη εμπιστοσύνη» στον εαυτό της και έχει γίνει «λέαινα» για τα δύο της παιδιά, τον 7χρονο Σάσα και τον 10χρονο Μίλαν.

«Έχαψα αυτή την ιστορία, πως μια γυναίκα χρειάζεται έναν άνδρα για να νιώσει ολοκληρωμένη. Είχα επίσης εκείνο το όνειρο της οικογένειας όπου τα παιδιά έχουν μαμά και μπαμπά κάτω από την ίδια στέγη. Δεν πετυχαίνεις όμως όλα τα όνειρά σου στη ζωή, αλλά η ζωή έχει τον τρόπο της να σε αποζημιώνει και νομίζω ότι η ζωή το έχει κάνει σίγουρα σε μένα με τα δύο υπέροχα παιδιά που έχω και τα οποία με γεμίζουν αγάπη κάθε μέρα» είπε η Σακίρα για τις προσδοκίες που είχε στο παρελθόν.

Και πρόσθεσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Ήμουν πάντα συναισθηματικά αρκετά εξαρτημένη από τους άνδρες, ερωτεύτηκα τον έρωτα και νομίζω ότι κατάφερα πλέον να κατανοήσω αυτή την ιστορία από μια άλλη οπτική γωνία και σήμερα είμαι επαρκής μόνη μου. Όταν μια γυναίκα πρέπει να αντιμετωπίσει τις μάχες της ζωής, βγαίνει πιο δυνατή. Τώρα, παραδόξως, αισθάνομαι πλήρης, επειδή εξαρτώμαι από τον εαυτό μου και έχω δύο παιδιά που εξαρτώνται από εμένα και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαι πιο δυνατή από μια λέαινα».

https://twitter.com/PopBase/status/1630652130435694592

«Αυτή η δύναμη προκύπτει από την βίωση μιας οδυνηρής απώλειας, από την αποδοχή της, από την ανοχή μιας απογοήτευσης από την κατανόηση πως η ζωή δεν μας φέρνει πάντα αυτό που θέλουμε. Υπάρχουν όνειρα που διαλύονται και πρέπει να μαζέψεις τα μικρά κομμάτια από το έδαφος και να ξαναφτιάξεις τον εαυτό σου, αλλά και να γίνει παράδειγμα για τα παιδιά σου» επισήμανε.

«Τώρα έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Δεν ήξερα ότι θα μπορούσα να καταλήξω δυνατή. Πάντα πίστευα ότι ήμουν πιο εύθραυστη. Πρέπει πάντα να έχεις πίστη», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα