Σαρλίζ Θερόν
Charlize Theron/instagram

Σαρλίζ Θερόν: Εκθαμβωτική με κοντό ξανθό καρέ και boho-chic στυλ με φόρεμα Dior στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Η Σαρλίζ Θερόν αγκαλιάζει το boho-chic στυλ με το φόρεμα εξ΄όλοκλήρου φτιαγμένο με κρόσια στο show του Dior Fall 2023 στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.
Η σχέση της ηθοποιού με την Dior χρονολογείται από το 2004 όταν υπογράφηκε ως το πρόσωπο του J’adore.
Η Σαρλίζ Θερόν έφτασε στο show του Dior κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Παρισιού στις 28 Φεβρουαρίου, φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα του οίκου σε μπεζ απόχρωση φτιαγμένο με χάντρες και κρόσια.

Το φόρεμα είχε μια φούστα με κρόσια, το οποίο η Θερόν συνδυάστηκε με ένα μακρύ μαύρο παλτό, μαύρες μπότες chunky και μια τσάντα Lady Dior.
Η σχέση της διάσημης ηθοποιού με την Dior χρονολογείται από το 2004, όταν υπέγραψε σύμβαση για να γίνει το πρόσωπο του J’Adore Aromrance και αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Dior χρησιμοποίησε μια διασημότητα A-list για να εμπορευτεί ένα από τα αρώματα τους.
Το φθινόπωρο 2022, η Θερόν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, εξολοκλήρου με Dior συμπεριλαμβανομένης μιας εμφάνισης με φούστα Taffeta και δαντέλες που φορούσε στην πρεμιέρα της ταινίας Netflix “The School for Good and Evil”.
Η συλλογή του Dior 2023 είχε έμπνευση από την αδερφή της Catherine Dior του ιδρυτή Christian Dior και άλλες “Warrior Women”. Οι μπροστινές σειρές ήταν γεμάτες με άλλες προεξέχουσες γυναίκες στην ψυχαγωγία, συμπεριλαμβανομένων των Gal Gadot, Gugu Mbatha-Raw και του Jisoo του Blackpink. Η WWD χαρακτήρισε τη συλλογή του Dior Fall 2023 ως γιορτή στη δεκαετία του 1950 μέσω τριών γαλλικών ηρωίδων, συμπεριλαμβανομένης της Catherine Dior, και των τραγουδιστών Edith Piaf και Juliette Gréco.

Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση της ηθοποιού:

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα