Η Amazon ακύρωσε την προβολή του τρέιλερ της σειράς Citadel λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη

Η τραγωδία στο Τέμπη με το πρωτοφανές σιδηροδρομικό δυστύχημα κάνει τον γύρο του κόσμου και είναι πρώτο θέμα στον Ξένο Τύπο. Η Amazon Prime Video, σε ένδειξη σεβασμού στα θύματα του δυστυχήματος, στις οικογένειές τους και στο πένθος που βιώνει η Ελλάδα αποφάσισε να μη δώσει στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ της πολυαναμένομενης κατασκοπευτικής σειράς «Citadel».

Αν και δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για την υπόθεση της σειράς, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα παρουσίαζε τους πρωταγωνιστές Priyanka Chopra Jonas και Richard Madden, έτοιμους για δράση σε ένα πολυτελές τρένο. Και το νέο τρέιλερ, το οποίο αναμενόταν να κυκλοφορήσει την Τετάρτη 1 Μαρτίου, θα περιελάμβανε ένα σιδηροδρομικό ατύχημα.

Σύμφωνα με το Variery, η streaming υπηρεσία του Αmazon προχώρησε το πρωί της Τετάρτης, στην εξής ανακοίνωση: «Από σεβασμό προς τη διεθνή μας κοινότητα και λόγω των χθεσινών καταστροφικών έκτακτων ειδήσεων από την Ελλάδα, αναβάλλουμε με σεβασμό την κοινοποίηση του επίσημου τρέιλερ του Citadel», προσθέτοντας πως θα ορίσει μια νέα ημερομηνία για το τρέιλερ τις επόμενες ημέρες.

Tη συγκεκριμένη είδηση κοινοποίησε και η πρωταγωνίστρια της σειράς, Priyanka Chopra Jonas.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: Πριν από οκτώ χρόνια, η Citadel έπεσε. Η ανεξάρτητη παγκόσμια υπηρεσία κατασκοπείας – επιφορτισμένη με την προάσπιση της ασφάλειας όλων των ανθρώπων – καταστράφηκε από πράκτορες του Manticore, ενός ισχυρού συνδικάτου που χειραγωγεί τον κόσμο από τις σκιές.

Με την πτώση του Citadel, οι επίλεκτοι πράκτορες Mason Kane (Madden) και Nadia Sinh (Chopra Jonas) παραμένουν κρυμμένοι, χτίζοντας νέες ζωές με νέες ταυτότητες, χωρίς να γνωρίζουν το παρελθόν τους, αφού έχουν χάσει τη μνήμη τους.

Η πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς Citadel θα γίνει στις 28 Απριλίου.

Διαβάστε επίσης

Share: